grzesiek78 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) ja nie mam motocykla to po co się w ogóle odzywasz w temacie ? Przemek dobrze napisał, ale skąd masz o tym wiedzieć jezeli i puszka doświadczenia mieć za dużo nie możesz z racji swojego wieku Edytowane 22 Marca 2010 przez grzesiek78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 masz gs-a i musisz z tym żyć :biggrin: więc nie porównuj sie z hayką Masz fajną fotę na moto i musisz z tum żyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 to po co się w ogóle odzywasz w temacie ? Przemek dobrze napisał, ale skąd masz o tym wiedzieć jezeli i puszka doświadczenia mieć za dużo nie możesz z racji swojego wieku ale ja nie cwaniacze jak Przemek. I próbuje wytłumaczyć tylko to , żeby wbił sobie do tej swojej główki , że na drodze trzeba mieć dużo pokory. Jeden będzie miał 20 lat doświadczenia bez wypadku, a drugi zaraz po zrobieniu prawka właduje się pod Tir-a. To , że on na gs-ie nigdy się nie wypieprzył nie znaczy , że zaraz jest najlepszym kierowcą i on w tej sytuacji nie dopuścił by do wypadku. Tylko potem wiadomo skąd biorą się statystyki takie jakie są. ;] Ale przemek jest supermenem i jemu nigdy nikt nie zajedzie drogi. Ba , nawet drobnej muszki nie strąci. :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Najpierw zrozum czyjas wypowiedz zeby potem moc ja komentowac :icon_rolleyes: Gosc z filmiku na wlasne zyczenie znalazl sie w tej sytuacji i w duzym stopniu ponosi odpowiedzialnosc za to co sie stalo. To napisal Przemek i ma racje a Ty tu wyjezdzasz z jakimis pseudomadrosciami a'la Oszukac przeznaczenie. Jasne, ze jak ktos ma pecha to i w dupie palec zlamie ale to nie zwalnia od myslenia za kierownica. W tym przypadku umiejetnosc przewidywania i awersja do pakowania sie w klopoty by wystarczyla zeby nie szorowac dupa po ziemi. Jasniej juz nie umiem :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 W tym przypadku umiejetnosc przewidywania i awersja do pakowania sie w klopoty by wystarczyla zeby nie szorowac dupa po ziemi. Jasniej juz nie umiem :icon_rolleyes: Ty mnie też nie zrozumiałeś. Bo ty jako widz tego filmiku możesz wyłącznie sobie teraz wyobrażać jak Ty byś się zachował i co Ty byś zrobił. Prawada jest taka , że gdyby gineli ludzie wyłącznie tacy , którzy nie posiadali owej umiejętności przewidywania to dział "wypadki" był by o kiladziesiąt postów chudszy. Ile razy zdarzylo sie , że zginoł ktoś doświadczony i to dość z błachej sprawy ? wiele razy. Tak więc nie mów mi jak Ty byś sie w tej sytuacji zachował bo generalnie to mogło by Ci sie udać i wyszedł byś z opresji a równie dobrze mógł byś odskoczyć dwa metry w lewo i wjechać wprost pod czyjeś koła. Jaśniej , też nie potrafie :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Też kiedyś myślałem że jestem kozak, że w razie co ogarnę, ale jak raz się zagapiłem na taką jedną ( :D ) to nie zauważyłem że przede mną hamują....jak sie pokapowałem to oczywiście hebel MAX, przód zablokowany...ale się nie wywaliłem bo kiedyś się podniecałem że umiem zahamować przodem z piskiem :P, ale miałem fart Takie coś pokazuje że nie jest sie miszczem Imo gadanie "ja bym ogarnął" trochę mija się z celem. Ale jak by koleś na tym filmie pomyślał, to by nie przydzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) masz gs-a i musisz z tym żyć :biggrin: więc nie porównuj sie z hayką ja nie mam motocykla , ale śmigam trochę samochodem i wiem , że na drodze trzeba mieć trochę pokory w sobie. I to , że nie wje**bałeś się komuś w dupę to nie znaczy , że jesteś najlepszym kierowcą świat i już nigdy Ci sie to nie przydarzy. ale ja nie cwaniacze jak Przemek. I próbuje wytłumaczyć tylko to , żeby wbił sobie do tej swojej główki , że na drodze trzeba mieć dużo pokory. Jeden będzie miał 20 lat doświadczenia bez wypadku, a drugi zaraz po zrobieniu prawka właduje się pod Tir-a. To , że on na gs-ie nigdy się nie wypieprzył nie znaczy , że zaraz jest najlepszym kierowcą i on w tej sytuacji nie dopuścił by do wypadku. Tylko potem wiadomo skąd biorą się statystyki takie jakie są. ;] Ale przemek jest supermenem i jemu nigdy nikt nie zajedzie drogi. Ba , nawet drobnej muszki nie strąci. :banghead: Ty mnie też nie zrozumiałeś. Bo ty jako widz tego filmiku możesz wyłącznie sobie teraz wyobrażać jak Ty byś się zachował i co Ty byś zrobił. Prawada jest taka , że gdyby gineli ludzie wyłącznie tacy , którzy nie posiadali owej umiejętności przewidywania to dział "wypadki" był by o kiladziesiąt postów chudszy. Ile razy zdarzylo sie , że zginoł ktoś doświadczony i to dość z błachej sprawy ? wiele razy. Tak więc nie mów mi jak Ty byś sie w tej sytuacji zachował bo generalnie to mogło by Ci sie udać i wyszedł byś z opresji a równie dobrze mógł byś odskoczyć dwa metry w lewo i wjechać wprost pod czyjeś koła. Jaśniej , też nie potrafie :buttrock: Po tym co napisałeś mógłbym postąpić na dwojaki sposób: 1 - gdybym był chamem zmieszałbym Cię z błotem i wykazał, że masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu. Potem to błoto wymieszałbym w betoniarce wykazując, że odzywasz się w temacie w którym nawet nie powinieneś. To wszystko okraszone było by epitetami na poziomie "supermena" 2 - kulturalnie wytłumaczyłbym Ci o czym pisałem i że nie było tam ani słowem o moich umiejętnościach jazdy na motocyklu, tym bardziej o porównywaniu go do Hayki. Dodatkowo wyjaśniłbym Ci co to znaczy "być postawionym w takiej sytuacji" Jednakże wierzę w Ciebie, że przeczytasz (zrozumiesz) wszystko jeszcze raz i obejdzie się bez dalszej dyskusji. Pozdrawiam P.S. GS to bardzo dobry motocykl tylko nie dla osób z dużym ego. Edytowane 22 Marca 2010 przez PrzemekB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Po tym co napisałeś mógłbym postąpić na dwojaki sposób: 1 - gdybym był chamem zmieszałbym Cię z błotem i wykazał, że masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu. Potem to błoto wymieszałbym w betoniarce wykazując, że odzywasz się w temacie w którym nawet nie powinieneś. To wszystko okraszone było by epitetami na poziomie "supermena" po pierwsze nie wiem po co miał byś błoto mieszać w betoniarce :flesje: Farfocel jak nie masz motocykla, to pisząc kulturalnie nie wpierdalaj się ze swoimi mądrościami. wniosłeś swoją kulturą tyle do tematu co koledzy wyżej pisząć , że koleś na hayce był p*zdą pozdrawiam was obu i również liczę na dokładne i wnikliwe przeczytanie moich postów a potem dopiero własnych wyobrażen na temat tego o czym ja piszę ;] :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ale o co chodzi w tym klipie? Czy motocyklista jechał przepisowo? Jeśli nie to kwestia kierunku nie ma tu żadnego znaczenia, aczkolwiek w normalnej sytuacji kierowca powinien spojrzeć w lusterko zanim odbije spowrotem, tak choćby profilaktycznie aby upewnić się że żaden debil nie wciska się obok niego. :biggrin: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek34 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ogolnie kierunki to zbedny gadzet wole podgrzewane manetki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 No ja w Harrym mam taki patent że guzik musze trzymać żeby kierunek świecił, i w dodatki lewy jest na lewej manetce, prawy na prawej. :banghead: Więc tej zimy odłączyłem je w ogóle co by nie kusiły. Kierunki i lusterka to zbędne gadżety. Wolę dać 2 głośniki więcej na tył co by muzyczka lepiej grała. :icon_mrgreen: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) po pierwsze nie wiem po co miał byś błoto mieszać w betoniarce :flesje: Szczerze- nie liczyłem na to, że zrozumiesz przenośnię czy ironię po tym jak pokazałeś, że z prostym czytaniem sobie nie radzisz. pozdrawiam was obu i również liczę na dokładne i wnikliwe przeczytanie moich postów a potem dopiero własnych wyobrażen na temat tego o czym ja piszę ;] :wink: ja też liczyłem na to: że przeczytasz (zrozumiesz) wszystko jeszcze raz i obejdzie się bez dalszej dyskusji. jednak życie jest pełne niespodzianek i weryfikuje sytuacje, charaktery itd. Dalszy off top w temacie jest bezcelowy. Polecam motocykl - byle jaki na początek. Na każdym sprzęcie jazda sprawia radość. To naprawdę nie wstyd jeździć biednym motocyklem. Chyba, że ma służyć jedynie dla szpanu - wtedy faktycznie lepiej nie mieć. Pozdrawiam również. Edytowane 22 Marca 2010 przez PrzemekB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek34 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 No ja w Harrym mam taki patent że guzik musze trzymać żeby kierunek świecił, i w dodatki lewy jest na lewej manetce, prawy na prawej. :banghead: Więc tej zimy odłączyłem je w ogóle co by nie kusiły. Kierunki i lusterka to zbędne gadżety. Wolę dać 2 głośniki więcej na tył co by muzyczka lepiej grała. :icon_mrgreen: fucktycznie zapomnialem o lusterkach, niepotrzebny opor powietrza tworza :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Też mam GS'a, to znaczy że nie jestem motocyklistą? Przykre... Boże, co za bzdury :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Nie ciągnijcie dalej tego proszę, bo żal czytać :bigrazz: Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi