Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Kurcze, to jak teraz na tych BMkach, Triumphach i jeszcze Hondach beda latali to tloczno na miescie sie zrobi. Skad oni wezma tylu motorzystow zeby na tym jezdzili? Nie martw się oskar,wyłapią młode talenty na ulicy :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Nie martw się oskar,wyłapią młode talenty na ulicy :D chcesz podjąć nową pracę?? ciekawe za jaki czas bedą na bladych tatać ciekawy wyglą 1000rr z kogutem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Kurcze, to jak teraz na tych BMkach, Triumphach i jeszcze Hondach beda latali to tloczno na miescie sie zrobi. Skad oni wezma tylu motorzystow zeby na tym jezdzili? Nie martw się oskar,wyłapią młode talenty na ulicy :D kiedyś były Ochotnicze Rezerwy Milicji Obywatelskiej - to teraz będą łapanki na ulicy i siłą będziemy wcielani do jednostek policji na motocyklach. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 ja moge poganiać cb :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) Da się zuważyć że od jakiegoś czasu rząd postawił na dość duże dofinansowanie Policji pod każdym względem.Bedzie paliwo i inne niezbędne środki . Powiem krótko; Skończyło się sranie po krzakach! :biggrin: A i jescze jedno: filmiki też pójdą pod nóż bez wyjątku. Edytowane 19 Marca 2010 przez Marek HONDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Z tymi środkami to chyba nie koniecznie. Gdy miałem ostatnią kontrolę na cebrze (jakoś w grudniu bodajże) to zatrzymali nas (mnie i kumpla) panowie z przestępczości gospodarczej. Z rozmowy dowiedzieliśmy się, że od tego roku będzie tak mało policjantów, że ulice patrolować będą nawet policjanci z laboratoriów... Bo z PG to już norma... Także to "dofinansowanie" to takie pod publiczkę, tak samo jak te ich nowe "mundury"... Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Leciałem motongiem i widzę 2 sprzęty z naprzeciwka, lewa w górę i szeroki uśmiech, jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłem napis POLICJA na owiewkach. :banghead: Odmachali? :bigrazz: Nie pukaj się tak mocno w główkę, na pewno znajdzie się kilku z nich, którzy jeżdżą nie tylko z przymusu na 2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Yo! O kurde, ale obciach :D. Ale moze beda mi wszyscy ustepowac droge :P. Albo sie zapisze do Policajtow? Hehe, 25 latek smigania na moto i emeryturka :]. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Szkoda że u nas mają, potrafią, i chce im się jeździć. Otóż to... 3/4 z tych Motongów trafi do Komendy Stołecznej i kilku Powiatowych :) Więc Stolyca obstawiona z każdej strony ze środkiem włącznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Otóż to... 3/4 z tych Motongów trafi do Komendy Stołecznej i kilku Powiatowych :) Więc Stolyca obstawiona z każdej strony ze środkiem włącznie ;) To kiepsko macie :lapad: U nas posterunek Policji czynny do 18 godz.potem luzzz.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Otóż to... 3/4 z tych Motongów trafi do Komendy Stołecznej i kilku Powiatowych :) Więc Stolyca obstawiona z każdej strony ze środkiem włącznie ;) Dobrze, że mnie już wtedy w kraju nie będzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Przekazanie sprzętu odbędzie się od połowy października do grudnia 2010. W sam raz na sezon. :icon_twisted: pzdr sezon Policji trwa od początku marca do końca listopada :bigrazz: To kiepsko macie :lapad: U nas posterunek Policji czynny do 18 godz.potem luzzz.... :biggrin: Nasi od 18 przenoszą się na Cargo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Mój będzie szybszy od CBFki 1000 :biggrin: Jak se kupisz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Będą śmigać od Święta bo na benzyne nie będzie, ha ha ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel- suzi dzikuska Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 U mnie w mieście Policjanci mają dwa Fazery, ponoć te motóry mają po 150 koni; dziś podobno je wystawili i śmigali trochę, także chyba sezon się zaczyna, a i na drogach już trochę tych motonitów widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi