brachu10 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam.panowie co myslicie o pełnym kole tylnym i co oprócz wyglądu nam daje.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Oprócz szpetnego wyglądu daje jeszcze większą masę i ewentualne problemy w razie bocznego wiatru. :biggrin: Jedyne moto w jakim mogę zaakceptować pełne koła to FLSTF. Edytowane 16 Marca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachu10 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Tu sie nie zrozumieliśmy.Moim zdaniem wygląda ślicznie.p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No kwestia gustu. Ale pozostałe 2 wady są niezależne od upodobań właściciela. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Pełne to w takim np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 robilem do warriora kwestia gustu mi sie podoba zobacz na mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitner Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witam Jak najbardziej jestem za pełna felga robi super wrażenie nie koniecznie musi byc w niej cos wyciete bo sama cała felga daje możliwosci zrobienia fajnej maszyny.. A co zastanawiasz sie nad jej zastosowaniem czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachu10 Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dokładnie.bardzo mi się podoba i widziałem np honde magna co miała dwa pełniaki i wyglądała zaj......Az tym oporem to nie wiem czy tak jest do konca.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Mam dwa od vmaxa gdyby ktos potrzebowal, bo jakos mi sie odwidzialy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi