kiler Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Otwarcie sezonu motocyklowego odbedzie sie 17.04.2010. Zbiórka: Hala Arena, godzina 10:00. Start Parady: godzina 11:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 No i bardzo sympatycznie/konkretnie. Jeżeli nic się nie popapra to zawitam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jeżeli nic się nie popapra to zawitam :flesje: spoko bierz pozostała cześć ekipy z CB i przyjeżdżajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerbit Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Adrenalina Team Swarzędz też zawita na rozpoczęcie :) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 To jest tylko parada ? Czy po paradzie jest planowana jakaś impreza, ognisko, cokolwiek ? Nie znalazłam żadnych takich informacji, wiecie coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Marca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Coś ma się dziać na Malcie, od strony Baraniaka - w tyl lasku koło stoku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ale to ma być ogólna impreza dla wszystkich czy zamknięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) Impreza na Malcie jest otwarta dla wszystkich. My wieczorkiem bawić się będziemy u naszych przyjaciół w nowej knajpie www.dzikiewieprze.pl typowa knajpa dla motonitów. Jeśli ktoś ma ochotę do nas wieczorkiem dołączyć to proszę o info celem rezerwacji. Zaznaczam że nie jest to knajpa gdzie "mechłają" DJ'e techniawkę dla małolatów z tabletą pod jęzorem itp. i nie wnosi się własnej wódy. Maciek Edytowane 31 Marca 2010 przez Maciek PO Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Lublin Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam wszystkich motonitow z Poznania! Wiem ze daleko i trochę późno info wrzucam ale jestem tu od niedawna i i dopiero się na forum dostałem, mianowicie chciałem zaprosić na III Lubelskie(nie mylić z Lubuskim) Otwarcie Sezonu Motocyklowego. Impreza bardzo dobrze zorganizowana na dużym terenie ośrodka wypoczynkowego z pilnowanym parkiem maszyn, domkami , polem namiotowym i prysznicami do tego żarcie i browar do bólu na miejscu! W ubiegłym roku było ok 1000 uczestników zlotu poza tym przewinęło się ok 2000 odwiedzających Moto-bazar, który jest na tym samym terenie wtedy. Imprezę organizują Ania i Karol właściciele RIDER'S PUBu jedynej knajpy motocyklowej w Lublinie. szczegóły są na ich stronce www.riderspub.pl Zapraszam na wyprawę na wschód !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzeszu Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 No cholera - chciałem się bryknąć pierwszy raz w paradzie poznańskiej, a akurat tego dnia będę się obrączkował :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 czy impreza jest aktualna ?? a może przełożona przez okoliczności jakie ostatnio mają miejsce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) żałoba jest do piątku więc nie widzę powodów, dla których impreza miała by się nie odbyć http://dokumenty.rcl.gov.pl/D2010058036801.pdf na stronie organizatora plakat wisi http://redandwhite.pl/HAMC/imprezy.html Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 też tak myślałem ale upewnić się warto by na darmo nie robić kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cityraider Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja się pojawię w koncu odpaliłam maszynkę ,licze ze moje kumpele tez zawitaja i powitaja nadchodzacy sezon razem z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 w sobote ma byc pogzeb podobno wiec watpie ze by mialo sie odbyc rozpoczecie Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi