gronoszowa Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Are You stocking me ? :eek: Jak Ci to do szczęścia potrzebne to możesz ale uprzedzam, że po kurierce to ten motocykl stracił swój urok :wink: BTW Byłem dzisiaj pod Twoją pracą, trochę mi się przesyłka spóźniła :biggrin: BTW Nie jestem w stanie zorganizować wstążek wspomnianych wyżej. Olgierdzie ja już tam nie pracuję, ew. czasem współpracuję. I proszę skończmy już ten temat :) Tak, chętnie wstawię sobie na n-k zdjęcie z TObą, na Twej ninjy :icon_mrgreen: PS. tez nie mam wstazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 PS. tez nie mam wstazek Zawiąż stringi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kogo nie było niech się wstydzi, było zacnie :buttrock: Młoda Para się postarała, żeby nie było nam źle i tu ukłony w stronę grilla, nie byle jakiego bo kaszanka, karkówka, kiełbasa, chlebek i picie oraz rzecz jasna stoły. Narobiło się trochę hałasu i w drogę nad zegrze :crossy: Wszystkiego najlepszego, szerokiej drogi i gumowych drzew Młodej Parze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Kogo nie było niech się wstydzi, było zacnie Potwierdzam. Równie zacnie nam podziękowano :bigrazz: Ktoś ma zdjęcia? Fenix, czuję się opuszczona :] Tak mnie podle zostawić ;) Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez Irys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 kochanie nadal jestem zwary i gotowy czaekam na foto historie od młodych irys - wszędzie i w każdej pozycji kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kogo nie było niech się wstydzi, było zacnie :buttrock: Młoda Para się postarała, żeby nie było nam źle i tu ukłony w stronę grilla, nie byle jakiego bo kaszanka, karkówka, kiełbasa, chlebek i picie oraz rzecz jasna stoły. Narobiło się trochę hałasu i w drogę nad zegrze :crossy: No, fajnie było się przejechać. :crossy: Bigos i kiełbasa pierwsza klasa. Najlepszego! :flesje: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 kaszanka, karkówka, kiełbasa, chlebek i picie oraz rzecz jasna stoły. zdecydowanie za szybko ucieklem. rowniez podpisuje sie pod zyczeniamy dla mlodej pary :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Fakt bylo zacnie, ma moze ktos jakies fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzetz150 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Było ok, również czekam na foty a najlepiej jakiś filmik z naszego wspólnego przejazdu :) PS. Przepraszam, że się tak szybką urwałem, ale powody techniczne mnie zmusiły a dokładniej przyciemniana szyba w kasu. Cytuj Ride to Live - Live to RideRomet PONY 301>Mz ETZ 150>Yamaha XJ 600N>Honda VFR 750F>Honda VTR 1000F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Było ok, również czekam na foty a najlepiej jakiś filmik z naszego wspólnego przejazdu :) PS. Przepraszam, że się tak szybką urwałem, ale powody techniczne mnie zmusiły a dokładniej przyciemniana szyba w kasu. też miałem ciemną i jechałem 20km z otwartą w drodze do domu PS na filmiki i fotki deko chyba za wcześnie, ale ja też bym reflektował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 DZIĘKI SERDECZNE ZA PRZYBYCIE, MIMO TRAGEDII NARODOWEJ !placz1 :( I POGODY NA KTÓRA NIE MIELIŚMY WPŁYWU. WSZYSCY, ALE TO WSZYSCY BYLI POD WIELKIM WRAŻENIEM! GOŚCIE ZANIEMÓWILI! DZIĘKI JESZCZE RAZ! Ps. Udało też zebrać się pokaźną kolekcję zabawek i słodyczy na 24.04.2010r dla Domu Dziecka z dlatego już serdecznie zapraszam. Zdjątka będe miał po 19.04, te które mam teraz http://img3.imageshack.us/img3/9694/z01q.jpg http://img379.imageshack.us/img379/9563/z02.jpg http://img406.imageshack.us/img406/9475/z03x.jpg http://img72.imageshack.us/img72/8779/z04j.jpg http://img143.imageshack.us/img143/2690/z05c.jpg Pozdrawiamy Mąż i Żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Fakt bylo zacnie, ma moze ktos jakies fotki? Fakt, było zacnie - ale w tej okolicy jest już jeden ptaq... Nie było innych nicków? :icon_mrgreen: ps. elqjp żarcie było pierwsza klasa - dzięki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Fakt, było zacnie - ale w tej okolicy jest już jeden ptaq... Nie było innych nicków? :icon_mrgreen: ps. elqjp żarcie było pierwsza klasa - dzięki :lalag: kurcze jakos sie przyzwyczailem tego ptaka :), ale faktycznie nick, region i nawet wiek wszystko bardzo plisko siebie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 kurcze jakos sie przyzwyczailem tego ptaka :), ale faktycznie nick, region i nawet wiek wszystko bardzo plisko siebie :clap: Dobrze chociaż, że nie jeździsz Fazerem... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kto byl na GPZcie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi