szaki Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Klod, naprawdę kup XX-a, to jest najlepszy wybór. No tylko czy on się mieści w masie całkowitej? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 A jak z eksploatacją, awaryjnością, jakimiś przypadłościami. P.s Zx12 ma piękne lusterka. To bardzo udana jednostka, gówna bym Klodowi nie wciskał. Może niech zapyta Porka z forum, on nią nap**dalał na torze i może coś wiecej rzuci w temacie. XX to straszna kloumbryna i z motocyklem sportowym ma tyle wspólnego co pasaż mały z masażem pały. Klod może koledzy zaproponują Ci Hondę Gold Wing? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Miałem ten sam dylemat XX, haya lub 12. Jeździłem wszystkimi - 12 - strasznie wysoka w siodle - jak dla mnie a mam 185 wzrostu ale potencjał miała. Hajka odpadła z powodu że jeżdżę z pasażerem - pozycja pasażera niezbyt wygodna. No i pozostał XX i nie żałuje. Idealny do wszystkiego , poręczny w mieście, wystarczająco mocny i szybki i wygodny. Śmigałem po europie z przebiegami dziennymi po 1000 km i nie narzekaliśmy. Miałem okazje śmigać przez poł z polski z Hajką i XX nie odstępował jej ani na moment , i tam gdzie ja raz tankowałem hajka prawie dwa. Co prawda mojego XX sprzedałem ale szukam już następnego bo to chyba najlepszy bike z omawianych no i to Honda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 W sumie nie wiem od czego tu zacząć ; ) Kiedyś pisałem (chyba) na tym forum o różnicach po przesiadce z XX na ZX-12, a także o serwisie zimowym ZX-12. Jakieś tam mity z tym modelem związane chyba też obalałem ; ) Jak będzie konkretny request, to się mogę pokitrać nad jakimś opisem - w przeciwnym razie odsyłam do szukajki ; ) Może tylko na szybko odniosę się do awaryjności. Nie stwierdziłem żadnych anomalii. Przy zachowaniu terminów itd., można lać i jeździć bezstresowo. Ale tak chyba jest obecnie już w przypadku większości japońskich maszyn. Orass - nie wiem czy Klaudiusz to bardziej turysta czy zawadiaka. Mnie raczej ciągnie w kierunku popylania - dlatego właśnie zmieniłem kloca kanapowego, na kloca sportowego. Granice XX w tym zakresie wyczerpują się o wiele szybciej niż w ZX-12. Z drugiej strony XX jest o wiele bardziej user-friendly. No ale to jak mówiłem, książkę można pisać.. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Klod z dwojga zlego bierz ZX12R nie bierz Hondy, toz to zlo w najczystszej postaci... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Klod jeśli nadal szukasz to tego http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9entry1599819 możesz spokojnie zamówić z dostawą do domu, nawet nie musisz go oglądać, będziesz zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Klod jeśli nadal szukasz to tego http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9entry1599819 możesz spokojnie zamówić z dostawą do domu, nawet nie musisz go oglądać, będziesz zadowolony :) Spoko, Shreku właśnie napisał do mnie ...... zbieram kasę ale czy zdążę? .... zobaczymy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Klod jeśli nadal szukasz to tego http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9entry1599819 możesz spokojnie zamówić z dostawą do domu, nawet nie musisz go oglądać, będziesz zadowolony :) No Klod, godny uwagi sprzęt. Lepszy wg. mnie dla Ciebie niż ZX12 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No Klod, godny uwagi sprzęt. Lepszy wg. mnie dla Ciebie niż ZX12 :bigrazz: Rebciu .... jeszcze pamiętam jak Shreku się cieszył i dopieszczał go ..... ale skąd tą kase wykopać :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Rebciu .... jeszcze pamiętam jak Shreku się cieszył i dopieszczał go ..... ale skąd tą kase wykopać :biggrin: Peepa sprzedaj a reszte jakoś dokręcisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Peepa sprzedaj a reszte jakoś dokręcisz :) No kombinuje, może się uda :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Shrek widac mieszka pod poznaniem wiec moze jakies sprzet 4x4 mu sie przyda :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-Bandit Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam Może Suzuki SV 1000 ? O taka: http://www.allegro.pl/item1001909663_suzuk...0_sk4_2004.html Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ładny ale nie wiem czy nie za mały dla mnie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 , i tam gdzie ja raz tankowałem hajka prawie dwa. to sa dwa wyjscia. albo ten co jezdzi na hajce nie potrafi jezdzic w miare oszczednie albo ty jezdzisz jak dieslem i max 120 ;) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi