Gość alfa164 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Adam ...... proszę nie spamować :wink: :biggrin: p.s. HD może po 60-ce ...... jak dożyje :bigrazz: Łysy .... BMW fajne ale jakoś nie przemawia do mnie ten Model ......... hmmmmm No to jeszcze, K-750 z przyczepką. Z naciskiem na przyczepę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Pomyśl o kilofazerze, co prawda nie mogę o nim za wiele powiedzieć, gdyż dopiero się z nim zaprzyjaźniam, lecz ta maszyna spełnia Twoje kryteria :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biscuit Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A z ciekawości - co było nie tak z dużym Banditem? Kryteria w zasadzie spełnia, może poza mocą, ale za słaby chyba nie był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Yo! Triumph Sprint ST 1050 :] Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A z ciekawości - co było nie tak z dużym Banditem? Kryteria w zasadzie spełnia, może poza mocą, ale za słaby chyba nie był? A nic, wszystko grało, ale za mało rezerwy Mocy i prędkości miał .... pozatym był w Leasingu na firmę a w związku z cięciami kosztów musiałem się go pozbyć :bigrazz: Yo! Triumph Sprint ST 1050 :] Pzdr Yoł .... właśnie Twój artykuł przeczytałem :buttrock: ST 1050 mały jest jak dla mnie :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Yo! Ale rozumiem, ze do zakupu CBFy Cie nie przekonal...? :P Jak nie XX, to moze X11? :] Albo taki wynalazek, jak Zbycho ma - ZRX 1200. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A widziałeś kiedyś Klaudiusza w wersji live? :icon_mrgreen: Na moje oko - 195 cm wzrostu, 120-130 kg wagi. Na R1 będzie wyglądał nawet nie jak na psie, ale jak na chomiku :P Jak dla mnie - XX albo kilofazer albo jakieś BMW - typu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1649528 pozdr LYsY Super tenerre to jest moto dla Klaudi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 fjr? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Za duży kloc na miasto :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Nie wiem czego oczekujesz po motocyklu, to znaczy co chcesz, aby motocykl miał w sobie. Zależy Ci na zaawansowanej technologii czy walorach użytkowych? Nie wypowiem sie w tej kwestii. Jeśli chodzi o względy estetyczne i czysto sentymentalne (co zauważam u Ciebie - skłonność do marki suzuki :) ( chyba, że sie myle)), to brałbym K4 w lytrze w czarnym macie ze złotymi zawiasami i felgami. Łojoj, ale to jest DZIDA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Mam ZZRke 1200 z 2003 roku do sprzedania. Jak coś to wiesz gdzie mnie szukac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Klaudiusz czarno - złota ZX 12 R :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mysle ze stary poczciwy GSXR 1000 K2 spelni wszystkie Klaudii oczekiwania... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Klaudiusz tutaj każdy sprzedaje swój hahahaha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 a ja glupi caly czas myslalem ze K8. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi