kiler Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 my się rozbijamy na dziko w parku pod zamkiem... jak był by ktoś chętny do dołączenia to zapraszamy :) my raczej pojedziemy na pole bo nie bardzo sobie wyobrażam jak się wbijać np na koncerty jeśli chcesz się rozbić "na dziko" ale spoko spotkać się i zawsze można :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczwelek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 :smile: Tam trzeba być !!! ale tylko pole namiotowe , a nie jakieś kwatery. Tam jest klimat i zabawa , wiem bo przerabiałem to i to . Pozdrawiam !!! :lalag: to znaczy że poprawiasz w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Hej! Ja bede jechac z Legnicy wiec jak by sie jakich chetny znalazl aby dolaczyc to zapraszam:)) harbuz mozemy sie jakos na trasie umowic .. Pzdro Witam. Napisałem na priv, ale żadnej odpowiedzi? Jak będzie z tym czwartkiem? Już plecaki spakowane. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 i Harley już jest: http://www.rbim.pl/ :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldHunter Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam wahałem sie czy jechać na ten zlot zreszą mam kawałek, ale decyzja `podjęta czy ktoś leci w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejkejokej Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam wszystkich! ja lecę na ten zlot z rybnika jadę na prudnik, nyse, ząbkowice śląskie i wrocław jak ktoś chce się podpiąć do zapraszam mój numer 515-564-456 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FotoAparatka Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Polska mała Daytona - fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 kto był????? Jak wrażenia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Widać trochę klubów się zjeżdża - byłem tam ostatni raz w '06. Oprócz ludzi z klubów masz może fotki ze zlotu (takie ogólne)? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 (edytowane) W tym roku ,może ze wzgledu na cenę a może na kryzys liczba motocyklistów i gości była wg mojej oceny mniejsza o połowę niż w 2009. Może z tego powodu a może dlatego, że za mało wypiłem w ubiegłym roku podobało mi się bardziej. Edytowane 8 Lipca 2010 przez marrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Moim zdaniem było słabiej niż w zeszłym roku, zdecydowanie. W nowym miejscu zlot stracił sporo ze swego wyjątkowego klimatu. Do tego w sobotę ze sceny wiało nudą i więcej było słychać konferansjera (mynconcy był trochę), niż muzę. Balet - trochę nie to miejsce i nie ta pora jak na taką rozrywkę. "Coś dla oka", w porównaniu z zeszłym rokiem, kiepściutkie. Ostatnia kapela (Blue Wave Band?) - REWELACJA! Tak czy inaczej bawiliśmy się przednio, ale sam zlot moim zdaniem w zeszłym roku był fajniejszy. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 taaaak w stosunku do poprzednich lat... lipa. Wszystko przez zmianę miejsca. Dobrze, że mieliśmy stała ekipę i zrobiliśmy swoja imprezę na "Zaciszu" Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi