M4NIEK Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) niestety jakieś opady zapowiadają na weekend Edytowane 26 Lutego 2010 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja poczekam jednak na wyższa temperaturę i suche drogi. Po ostatnim myciu zostały mi smugi na aluminiowej ramie. Zeszły rok był dla mnie rekordowy: 200 km...masakra! No ale przemawiały za tym pewne wzgledy osobiste. W tym roku zamierzam poprawic wynik... o ile synek pozwoli ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Sezon rozpoczety. Jeszcz teraz jade polatac troche po ciemoku :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No i dupa. Mokro za oknem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Zajebista pogoda - ide latac. Jak ktos chetny sie podlaczyc to lapac mnie na kom. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja pośmigałem trochę z siostrą na pace i się teraz zbieram do Złotych Tarasów. Numeru nie posiadam ale i tak z pasażerem to nie jazda tylko ciągłe pilnowanie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja pośmigałem ide latac. A ja mam za to śliczny nowy lakier :P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 u mnie lakier tez nie najstarszy ;) a już ze 3 stówki nakręciłem w zeszły i ten łikend :) Co by nie mówić jest już w miarę dobrze, oby się nie psuło za mocno , choć w marcu podobno ma jeszcze przymrozić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Po kazdym lataniu, moto myte przed odstawieniem do garazu. Ale przyznac trzeba ze nie sa to idelne warunki do jazdy... Mimo wszystko banan utrwalony na twarzy :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Stary ja to mam znowu łańcuch do smarowania po 500KM plus ponowne mycie. Panowie z Kawasaki polecili mi szampon do mycia ciężarówek średnio rozcięczony z wodą. Nie omieszkam spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 jutro ma byc ciepelko kolo 10 stopni gdzies kolo 12.00, wiec musze polatac powolutku :crossy: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 jutro ma byc ciepelko kolo 10 stopni gdzies kolo 12.00, wiec musze polatac powolutku :crossy: Szkoda jutro praca bo pewnie tez bym posmigal. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Ja mam to samo ... Godzina 10 a za oknem juz piekne slonko a czlowiek kibluje w pracy :icon_twisted: Edytowane 28 Lutego 2010 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Dzisiaj już nie wyrobię siedzenia i też pośmigam około 14. Jak kto chętny, to na PW Edytowane 28 Lutego 2010 przez Kamusial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Dzisiaj już nie wyrobię siedzenia i też pośmigam około 14. Jak kto chętny, to na PW lub tel 508 351 360. Jak wróciłeś? Wjazd na Grota był strasznie zawalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi