Zolw84 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam Moja gixa ma pewna przypadłość a mianowicie osiąga tylko 250km/h ale nie jest to spowodowane tym ze kończą się jej obroty tylko przy ok 10 tyś obr/min dochodzi do 250 km/h i nie idze więcej!! Kiedyś miałem problem z zaworem exupa (teraz mam wyłączony! nie wyjety tylko wyłączony!!)ale moja dolegliwość występowała również przed problemem!! podczas walki z exupem wymieniałem również tłumik z akcesoryjnego na standardowy!! brak reakcji! oczywiście filtr i swiece również są wymienione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 a powiedz ty nam jeszcze czy suzi do tych zaledwie 250 km/h rozpędza się normalnie czy brakuje jej mocy????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Przy 280 startuje samolot,więc jeszce 30 kmh :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A jaka szybkosc bys chcial zeby osiagala ? Exup jest zaworem zwiekszajacym moment przy niskich i srednich obrotach, wiec nie ma nic do tego. Sprawdziles kody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Staje na obrotach? Czyżby blokada? Skąd była sprowadzona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A próbowałeś na 5 biegu ile osiągnie? tzn, czy na 5 biegu wykrecisz wiecej niz te 10 tyś. obr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 pewno zagiol przewod paliwowy jak zmienial swiece i filtr :icon_razz: WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 no i kolega nam nie dostarczy więcej informacji, swoja drogą 250km/h jeśli maszynka się rozpędza normalnie to nie wystarczy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Żółw , a powiedz mi , ty teraz , na bieżąco , w Polsce testujesz Vmax ? Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A co to jest 250? Jakiś wyczyn, że pytacie? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 może nie wyczyn ale na pewno wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 To, że komuś wystarczy to nie znaczy, że tak ma być.Te moto powinno pokazywac znacznie wiecej, a skoro tak nie jest to własnie starmy sie dojśc tutaj czemu. Tylko własciciel mógłby czesciej tu zaglądac bo inaczej nici z gadki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 zgodzę się, że znacznie więcej powinno pokazywać tylko pytanie czy rozpędza się normalnie czy tez zamula jak normalnie to przynajmniej ja nie widzę problemu, no ale chyba się nie dowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Krawcu jak NORMALNIE? K3 w 1000 rozpędza się z palcem w d*pie do licznikowych 299, więc na pewno nie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 ja wiem, że zamknie budzik chodzi mi o przyspieszenie czy silnik ma normalną elastyczność czy zamula o to chodzi żebyśmy coś więcej wiedzieli. Chodziło mi o to, że 250 nie zapieprza się zbyt często i według mnie jest to prędkość wystarczająca chyba, że silnik nie wchodzi na obroty tak jak powinien, jak byśmy to wiedzieli to można by było dalej szukać i się zastanawiać a tak to możemy tylko podebatować czy 250v max to wystarczająco na nasze drogi czy nie i moje zdanie jest takie że wystarczająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi