Pablo2x Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No jasne kurta i spodnie oddzielne - ale spinane na zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam , wczoraj pojechałem po ciuchy wydałem co miałem :? i mam kombinezon suomy , kask lazer , rękawice suomy i kominiarke :P wykosiłem trawe koło domu (chyba najszybsze koszenie w życiu :( ) zapakowałem się w to wszystko i dawaj do pszczółki :P lekko zaciągnąłem ssanie , zakręciła i zgasła :oops: dałem wiecej ssania i elegancko zaczęła gwizdać , w między czasie jak nabierała temperatury zapodałem kask rękawice i w trase... :P ostrożnie po kamieniach lekko chamując wyjechałem na droge główną lekko czerwieniąc się pod kaskiem (nie śmiały taki jestem :-) ) na widok sąsiadów i dzieciaków idących ze szkoły i wytykających mnie palcami.... pierwszy bieg i lajtowo 3-4 tysiace obr , drugi bieg i tak przejeżdzam spokojnie przez wioche z 40 -50 km/h , potem prosta rozpedzam się , 3 bieg i 70 , 80 km/h zaczyna wiać , biegi wchodzą precyzyjnie tylko to lekkie szrpnięcie (jeszcze sprzęgło nie wyczute)..., na prostej przyspieszam , potem redykuje , hamuje i tak kilka razy żeby wyczuć hamulce ale nie ma problema nawet jednym paluszkiem chyba stoppie mozna by chyba zrobić :P , potem kilka winkli lajtowo 50-60 bardzo precyzyjnie sie prowadzi jak po sznurku , coprawda prędkości małe ale czuje że bardzo ładnie się przechyla w jedną w drugą.. i tak przejeździłem wczoraj ok 200 km :D wnioski :1. zajebista przyjemność , banan na twarzy maksymalny :D 2. super dozowalne i mocne hamulce o ile można to stwierdzić po tak małym przebiegu...3. pszczółka tak do 6 tyś obr jedzie jak skuterek bez żadnych niespodzianek 4. po wyżej z pszczółki robi się osa i zaczyna być gorąco ale jak gorąco wole nie sprawdzać raz tylko miałem tak z 8 tyś nawet nie wiem na 1 czy na 2 ale to trwało kilka sekund i tryb L-mode się odrazu właczył ;) 5. żółty wskaźnik rezerwy w Hondzie to nie żółty wskaźnik w samochodzie i dobrze że była stacja ( zgasła pod dystrybutorem)...6. zakręty pokonuje się z precyzją i z ogromną frajdą P.S. Jestem szczęśliwy :D P.S.2 Już nawet na wahę prawie nie mam :cry: ale sie napisałem , a to dopiero początek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admirał Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 no chłopie!!!!!!! wycinaj zakręty i na prostych wal na przestrzał !!! trochę Cię rozumiem, od kilku dni mam GPZ 600, przesiadłem się ze zJAWY i demon przyspieszeń mnie pochwycił, a jeśli chodzi o paliwo, to ostanio również się skończylo, na szczęsic ejeszcze była rezerwa do stacji. pozdrawiam i powodzenia, po pracy wsiadem i lecę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 trochę Cię rozumiem' date=' od kilku dni mam GPZ 600, przesiadłem się ze zJAWY i demon przyspieszeń mnie pochwycił, a jeśli chodzi o paliwo, to ostanio również się skończylo, na szczęsic ejeszcze była rezerwa do stacji.[/quote'] hehe.... to tak jak ja :P :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 wczoraj pojechałem po ciuchy wydałem co miałem i mam kombinezon suomy ' date=' kask lazer , rękawice suomy[/quote']zapodałbyś w końcu jakies foty coby oczy pocieszyć mozna było :P wyjechałem na droge główną lekko czerwieniąc się pod kaskiem (...) na widok sąsiadów i dzieciaków (...) wytykających mnie palcami.... stały motyw' date=' z czasem się przyzwyczaisz :mrgreen: :P hamuje (...) żeby wyczuć hamulce' date=' ale nie ma problema nawet jednym paluszkiem chyba stoppie mozna by zrobić [/quote']odniosłam identyczne wrażenie jak się przesiadłam na hondzię ze zdezelowanej eLki :-D Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 foty będą niedługo , tylko muszę znaleźć odpowiedni plener bo tymi zdjęciami Yoshi zrobiła nowy standard fotek :twisted: wczoraj pękło następne 200km :D , coraz większa frajda , żadnej walki , wszystko przewidywalne , ciągnie jak nie powiem co :lol: znalazłęm już kilka ładnych szerokich i równych serpentyn z dobrą widocznością więc troszke potrenowałem , narazie nie mam pojęcia jak to wygląda z boku bo po oponach nic nie widać , nie wiem czy to poprzedni własciciel czy ja to zrobiłem ale w pionie już napewno nie jade :evil: redukcje juz wychodzą bez żadnego szarpnięcia poprostu nie zamykam gazu do końca a delikatnie zostawiam otwarte i jest git, przy przyspieszaniu jeszcze troche szarpie oczywiście przy dynamicznym przysieszaniu, przy lajtowym jest ok. wiem już co sie dzieje pow 8 tyś :oops: na autostradzie tira wyprzedzałem , ale znów trwało to kilka sekund i tryb L-mode i prawy pas i lajt....miałem już na wsi częstoopisywaną przygodę z psem :-x jade spokojnie prosta droga pusto a tu k..... piesiu jak wystartował z pod domu to jak pocisk , odrazu heble i spokojnie ale czułem jak mi kominiarka moknie pod kaskiem.... była też gleba parkingowa :oops: - podjechałem koło domu i chciałem zawrócić na lekko pochyłym trawniku , i okazało sie że trzeba się podeprzeć nogą jak sie podparłem to motor wytrącony już z pionu i soje tak na jednej nodze i sie siłuje , stałem tak chyba ze 3 min i sie siłowałem i bałem sie puścić, potem już niedałem rady i powoli położyłem pszczółkę na boku :oops: ale yło to na tyle delikatne i na miękkiej trawie że nic sie nie stało :( Ps. 1 : Nie mam bęzyny do kosiarki ;) Ps. 2 : Rezerwa znuffff się świeci :? Ps. 3 : Ale mnie szyja i nadgarstki bolą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Hehe... przypomnialo mi sie jak to u mnie bylo we wrzesniu jak kupilem swoja F4... eeech te wspomnienia :(Milej zabawy stary i obys nie musial przechodzic tego co ja teraz szukajac czesci do mojej "pszczolki" po tym jak sie wylozylem na malowanej strzalce :evil: Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mam nadzieje ze nie dlugo tez bede opisywal swoje podniecenia co do Cebry :evil: Lolek sprawdz poczte (PW) [ Dopisane: 20-06-2005, 19:13 ] Kupiles juz porzadne ubranko, ale potrzeba jeszcze bucikow :( rozumiem ze juz pewnie brak funduszy to spowodowal Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mam nadzieje ze nie dlugo tez bede opisywal swoje podniecenia co do Cebry :evil: Lolek sprawdz poczte (PW) [ Dopisane: 20-06-2005, 19:13 ] Kupiles juz porzadne ubranko, ale potrzeba jeszcze bucikow :( rozumiem ze juz pewnie brak funduszy to spowodowal na poczcie nic nie mam 8O a na butki fakt nie starczyło niestety :cry: troche ordynarnie wyglądają adibasy do kombinezonu ale co zrobić... może za miesiąc , dwa cos wykombinuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 no no spoko.moim marzeniem jest miec CBR ale o wiekszej pojemności ale to za 10 lat :-) moze wiecej.jak narazie zycze ci aby maszynka sprawowała sie jak najlepiej,tnij zakręty i pamietaj PAL GUME NIE SWOJA DUSZE.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 CBR-ka to super moto. Jeżdzij bezpiecznie i czekamy na ciąg dalszy Twoich przygód :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ooo... witam kolegę z forum gazeta.pl :-D tnij zakręty i pamietaj PAL GUME NIE SWOJA DUSZE Lolek jednak z paleniem gumy to się wstrzymaj bo twój budżet tego nie przetrzyma :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ps. 3 : Ale mnie szyja i nadgarstki bolą He he he, to kwestia przyzwyczajenia, po jakichś dwóch-trzech tygodnia ból minie :banghead: Tak dla pewności przymierz się do moto i popatrz w jakiej pozycji masz dłonie na kierownicy. Jeżeli masz nienaturalnie "podgiete" ręce, to spróbuj przeregulowac klamke hamulca i sprzegła - przekreć je nieco do przodu.Delikatnie to odciązy nadgarstki i mozliwi lepsze operowanie klamkami :banghead: Przezywałem cos podobnego po przesiadce z Diversion na GSXR :banghead:Dwa tygodnie obolałem nadgrastki miałem, ale przeregulowałem nieco klamki i było zdecydowanie lepiej:) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ...kilometry przeskakują szybciutko i już mam ponad 600km nakręcone :) wrażenia super, troche przeszkadza mi szum powietrza powyzej 100Km/h :twisted: ale to wina kasku winkle sprawiają kupe frajdy , prędkości maxymalne na razie dobiłem do 160 przez kilka sekund przy wyprzedzaniu na A4 ale byłem tak skupiony na samym prowadzeniu i patrzeniu czy się nic przedemną nie dzieje że dopiero po odpuszczeniu i zwolnieniu skapowałem że mam jeszcze 2 biegi do góry :oops: wiem już że demonem prędkości to nie będe ale fanem zakrętów (tycz czystych i szerokich) to napewno :P troche zwiększyłem naciąg wstępny sprężyn bo miałem wrażenie że zabardzo nurkuje przed winklami i troche pomogło ale musze poszukać coś na temat regulacji zawieszenia , bo na razie to czarna magia 8O może ma ktoś jakąś instrukcję regulacji zawieszenia :roll: dziś czyszczenie i smarowanie łańcucha castrolami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 witamLOLKA!! ja własnie zmniejszylem w swojej F4 naciag o jeden obrot i roznica jest zaskakujacA!! prowadzi sie swietnie po lokalnych dziurach :) po prostu nie ta maszyna!! ps.masz jakies nowe winkle?? :idea: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi