oscar Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Mistrz shimmy jest tak przypakowany, ze juz wiecej silki nie potrzebuje. ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 W sumie to ch....j nas to obchodzi. Podobnie jak część Twoich postów to nie wiem gdzie tu rewelacja :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Co tu wyjaśniać, czepiasz a potem jeszcze masz do mnie pretensje, że jestem opryskliwy albo inny shit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Chlopcze - nie rzucaj sie tak, bo nikt za Toba nie bedzie tu tesknil... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Panowie, spokojnie... Trzymać fason, co jest grane? Napięcie przedmiesiączkowe? :icon_twisted: Wszyscy wybierają się na wystawę...A kto i jak jedzie, to jego prywatna sprawa... :bigrazz: Ja nie jadę, idę piechotą... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Panowie, spokojnie... Trzymać fason, co jest grane? Napięcie przedmiesiączkowe? :icon_twisted: Wszyscy wybierają się na wystawę...A kto i jak jedzie, to jego prywatna sprawa... :bigrazz: Ja nie jadę, idę piechotą... :bigrazz: To Ty lokalna jestes? Zawsze myslalem ze gdzies kolo tej Barcelonskiej mieszkasz i wpadasz przy okazji spaceru... Moze sie spotkamy na samej wystawie, choc boje sie ze takie dzikie tlumy beda, ze ciezko bedzie sie odnalezc. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 tłumy to będą w niedzielę, w sobotę niektórzy pracują, inni zakupy muszą zrobić itp - damy radę, a jak nie, to rozjebiemy tą budkę Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Grzechem było by nie przyjechać i nie zobaczyć :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Ja nie jadę, idę piechotą... :bigrazz: Uuuuuuuuuu Agus, juz Ci wspolczuje ... Z Woli na Pragie na piechote ... no niezle .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Zawsze myslalem ze gdzies kolo tej Barcelonskiej mieszkasz i wpadasz przy okazji spaceru...Wpadam to tylko ja :bigrazz: Gdzieś w konkretnym miejscu się umawiamy przed wystawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Mogę zapewnić odbiór w okolicach 12-12.30 tym, co chcą się napić piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Gdzieś w konkretnym miejscu się umawiamy przed wystawą? przejrzyj wątek, był podany dzień, godzina i miejsce. Ach ta młodzież, wszystko daj, podaj, przynieś, powiedz - żadnej inwencji :) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Badger, odnoszę się do wypowiedzi Oscara:Moze sie spotkamy na samej wystawie, choc boje sie ze takie dzikie tlumy beda, ze ciezko bedzie sie odnalezc. z której wywnioskowałam, że mimo umówionego spotkania i tak przez tłumy się nie spotkamy i nie odnajdziemy o danej godzinie. Ach ci staruszkowie, tylko by się czepiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Wpadam to tylko ja :bigrazz: Irys, prosze Cie ..... nie uswiadomiona ??? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) Badger, odnoszę się do wypowiedzi Oscara:z której wywnioskowałam, że mimo umówionego spotkania i tak przez tłumy się nie spotkamy i nie odnajdziemy o danej godzinie. Ach ci staruszkowie, tylko by się czepiali. oscar wspominał, że jeśli się nie spotkamy w umówionym miejscu (info dla spóźnionych, przybywających później itp) to może spotkamy się w środku. Aniołku, cofnij się parę postów i wszystko Ci się wyjaśni. Ach ta młodzież, nawet problemy ze zrozumieniem prostego tekstu mają :) Edytowane 17 Lutego 2010 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi