yarccom Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) łańcuchy 50 są następcą serii 530 modele ZVM są oznaczane od niedawna w katalogach jako ZVM2 to są te same łańcuchy równie wytrzymałe aaa i nie porównujecie zestawów zbudowanych na gratach DID i zebatkach JT do DID i SunStar Scigacz jest tani ale nie oferuje najlepszego zestawu tylko mieszaninę W szczecinie wielu motonitów kupuje w motogratach koleś dowozi towar do domu ja sam poki co olej i filtr kupiłem i rzeczywiście od reki z dowozem potrzeboałem FV tez dostałem bez gadania MartinBikesManiacjak masz jakieś dojscia o daj znać Edytowane 29 Stycznia 2010 przez yarccom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 łańcuchy 50 są następcą serii 530 modele ZVM są oznaczane od niedawna w katalogach jako ZVM2 to są te same łańcuchy równie wytrzymałe aaa i nie porównujecie zestawów zbudowanych na gratach DID i zebatkach JT do DID i SunStar Scigacz jest tani ale nie oferuje najlepszego zestawu tylko mieszaninę Lancuch nie jest ten sam,ZVM2 to nowszy model ktory zastapil ZVM,ZVM2 wytrzymuje troche dluzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 DID zaprzestał produkcji modelu ZVM już kilka lat temu, natomiast w dalszym ciągu można nabyć pozostałości. Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Kolega EVEN ma dobre ceny - właśnie nabyłem u niego DID-a ZVM2 w wersji GOLD(G&B) i komplet SUNSTARA. Towar z najwyższej półki w rozsądnej cenie - myślę, ze bardziej wytrzymałego zestawu nie da się złożyć :biggrin: Piszcie do niego, napewno przedstawi Wam ciekawą propozycję :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkulpa Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 ZVM - wzmocniony ZVM2 - hiper wzmocniony DID ma takie śmieszne oznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) MłodyWilk22 - Święte słowa!:)) Zainteresowanych zakupem - zapraszam:) PS. Ceny sklepowe należy traktować jako "wyjściowe"; O cenach finalnych zawsze można podyskutować:) Edytowane 30 Stycznia 2010 przez even Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dobrze wiedzieć. Even poznanioku, przybędę do Ciebie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 MartinBikesManiacjak masz jakieś dojscia o daj znać Mam napisz jaki łańcuch Cie interesuje na gg 1970398 to Ci powiem cenę i się porównasz..Ciężko aby wszystkie ceny wypisać... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarccom Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) mkulpa zle piszesz VX wzmocniony VM2 super wzmocniony ZVM2 hiper wzmocniony MartinBikesManiac zestaw do TDM na VM lub VM G&B 4TX 2001 wg katalogów Edytowane 31 Stycznia 2010 przez yarccom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Koledzy, wszystkie takie tematy to raczej w kupie, sprzedam, a nie w mechanice. Nastepnym razem przeniose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi