jarek s Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Nie kupisz Ducati, wiec nie widzę abyś miał jakikolwiek z tym problem. Edytowane 30 Stycznia 2010 przez jarek s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Dzięki "fanom marki" chyba sobie podaruję ten pomysł. Swoją drogą ciekawa teoria, bo ja jeszcze nie wiem co zrobię i czy coś zrobię a Ty już wiesz. Hmm. Edytowane 30 Stycznia 2010 przez Acidus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Acid, mało "uduchowiony" chłopie jesteś. Bez urazy. Nie tylko w Ducach odkręcają sie śruby. Nawet nie potrafisz pojąć samej w sobie wyjątkowości rozrządu desmodromicznego. Nie trafia do Ciebie Ducati i tyle. W jakim celu udowadnianie, że nie jest w cale takie dobre? Ch*j, może i nie jest, ale dobrze, że los marki nie leży w Twoich rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dzięki "fanom marki" chyba sobie podaruję ten pomysł. Dziwne, kupujesz motocykl nie dla siebie a dla fanów marki? Na motocyklu się jeździ, a nie pije piwo i fajki popala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dziwne, kupujesz motocykl nie dla siebie a dla fanów marki? Na motocyklu się jeździ, a nie pije piwo i fajki popala... Heh. Łopatologicznie: Moto kupuje się dla siebie a nie zawsze chce się być kojarzonym ( na błahych podstawach ) z jakimś środowiskiem/grupą. Z tego samego powodu nie chodzę w dresach, nie golę się na łyso i nie jeżdżę BMW czy starym golfem ( choć z tego wszystkiego to jedynie dresy dało by się przełknąć, z racji wygody ). Vector - Nie jestem mechanikiem bym się zachwycał wyjątkowością rozrządu. Nawet nie wiem jaka jest różnica między rozrządem w 1198s a cbr 1000rr i nic a nic mnie to nie interesuje. Ma działać dobrze i ... tyle. Od napraw i grzebania w moto jest serwis, bo ja tego nie lubię robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jesteś motocyklistą z zupełnie innej bajki. No ale każdy z nas jest inny. Więc pokój. Także w temacie Ducati Acidus się dla mne zupełnie w tym momencie wypaliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ten ping pong nie doprowadzi do niczego. Ja tez mam swoje zdanie w tej kwestii, ale nie powiem jakie, może jak kiedyś moja droga życiowa i chęć posiadania zostanie przecięta przez Ducati to może zdanie się pogorszy lub poprawi. :biggrin: Tymczasem poczekam, aż może ENZO zakupi sprzęta i da się poturlać (ENZO - ja ci dałem CBRy :bigrazz: ) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Heh. Łopatologicznie: Moto kupuje się dla siebie a nie zawsze chce się być kojarzonym ( na błahych podstawach ) z jakimś środowiskiem/grupą. Z tego samego powodu nie chodzę w dresach, nie golę się na łyso i nie jeżdżę BMW czy starym golfem Czyli nie do końca dla siebie, skoro przejmujesz się takimi bzdurami jak to, 'co ludzie powiedzą'. Poza tym to zajebista ekipa jest :lalag:, a fakt posiadania Ducati nie oznacza, że od razu do niej dołączasz. Ja tam lubię stare golfy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Poza tym to zajebista ekipa jest :lalag:, zajebista do czego?? To znaczy ze jak się kupi Ducati to się człowiek od razu zmienia w zajebistą osobę. Czyli można domniemać, że na Ducati są zajebiści, a bez są nie zajebiści, albo że kupują Ducati bo chcą być zajebiści, bo teraz nie są. Tak ta działa?? :bigrazz: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Mój profesor od Odlewnictwa jeździ BMW X6, ulubiona pani doktor od Kinetyki Krzepnięcia ma śliczną BMW Trójkę a 3 osoby z mojego kręgu co mają R1 są po studiach (prawnicze, weterynaria). Burak co ciągnął przez lata fury z rajchu walnął sobie teraz żółtego Duka-bo jak stwierdził "na yaponii lata plebs a on jest GOŚĆ" :) tak całkowicie OT :) apropo BMW i R1 czemu to dowodzi ? ano niczemu :) Yuby ty buraku z Warszawy. Edytowane 30 Stycznia 2010 przez ernestZL Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 yyyy no dowodzi, że nie można chyba stworzyć zajebistej ekipy, czy coś. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 zajebista do czego?? To znaczy ze jak się kupi Ducati to się człowiek od razu zmienia w zajebistą osobę. Czyli można domniemać, że na Ducati są zajebiści, a bez są nie zajebiści, albo że kupują Ducati bo chcą być zajebiści, bo teraz nie są. Tak ta działa?? :bigrazz: pzdr Koszmarne braki w logice. To powyżej to mocno naciągana manipulacja, aż szkoda komentować. To znaczy że Ty jesteś zajebista, a my to wieśniaki z Radomska. Coś YUBY przewrażliwiony chyba jesteś dziś... Skąd wam się to bierze? Ciśnienie leci, czy to taki męski PMS ?? tak całkowicie OT :) apropo BMW i R1 czemu to dowodzi ? ano niczemu :) :lalag: - dokładnie, świat nie jest czarno-biały. Wyluzujcie wreszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 czemu to dowodzi ? ano niczemu :) Jeśli już to "czego to dowodzi?" i "niczego to nie dowodzi"pzdr :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wyluzujcie wreszcie. a kto tu się spina? :cool: czemu to dowodzi ? ano niczemu smile.gif [guote] wojtek-rr Jeśli już to "czego to dowodzi?" i "niczego to nie dowodzi"pzdr icon_mrgreen.gif każdy pisze jak umi :bigrazz: nie ma co się pstrykać w nos pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wojtek a dlaczemu się tak pisze? :) Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi