Skocz do zawartości

Jazda w korkach

kermit88
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość komandosek

Apropopo ;), szerokości. Nie przyznaję się w żaden sposób do filmów na YT, do których linki dałem. Są one tylko ilustracją do tematu. No i sama oceń jak szeroki ma ten "przykład" motocykl. Tu widać.

jakbyś jechał kolarzówką :icon_biggrin: . nie zebym się chwalił, ale mało kto tak jeździ i serio w korku nieraz wyprzedzam motocykle i zwykłą kolarzówką, a od jakiegoś czasu poruszam się tylko w ten sposób. mam na to swoją teorię, ludzie kupują moto ale nie przestawiają się inny sposób myślenia i dalej zachowują się jakby uczestniczyli w ruchu z takiej samej pozycji jak samochodem

jakbyś jechał kolarzówką :icon_biggrin: . nie zebym się chwalił, ale mało kto tak jeździ i serio w korku nieraz wyprzedzam motocykle i zwykłą kolarzówką, a od jakiegoś czasu poruszam się tylko w ten sposób.

:clap:

mam na to swoją teorię, ludzie kupują moto ale nie przestawiają się inny sposób myślenia i dalej zachowują się jakby uczestniczyli w ruchu z takiej samej pozycji jak samochodem

nie wszystkich stac na pokrywanie strat oberwanych lusterek :wink:

Hehehe, karniaki dobre :)

Jak na moje to np. we Wrocławiu dużo się zmieniło, jeżeli chodzi o jazdę motocyklisty w korkach. W zeszłym roku, jak miałam swoją Hondę, to tylko dwa razy zdarzyło mi się trafić na przedstawiciela płci męskiej, który prawdopodobnie nerwicy dostawał w samochodzie. Mam nadzieję, że ta kwestia idzie do przodu --> w sensie pozytywnym.

Pozdrawiam

Beti

A to nie jest przypadkiem film o facecie w łódce?

Emocje na nim są jak na rybach...

juz ten lepszy:

film

Klient fajnie jeździ - trzeba przyznać - a co to za akcja na tym moście byłą ? Policja chciała go pogonic bo jechał zamkniętym odcinkiem albo pod prąd czy mi się zdawało

PS.

Szacuneczek za karnego kutafona : )))

Ten cały Frog jest znany moim słabo wychowanym kolegom i współlokatorowi :icon_rolleyes: Z tego co wiem, uprawia stunt, ma jakąś tam Supre w garażu i tyle szmalu, że podpuszcza gliny zwyczajnie dla zabawy. Łapią go, płaci i jedzie dalej :banghead: Stunt uprawia chyba tylko na cargo to pół biedy, ale Suprą jeździ po 200km/h przez miasto olewając czerwone tak jak widać w pierwszych minutach podanego filmu.

Ogólnie to jest jeden z tych ludzi którym zawdzięczamy opinie szaleńców i dawców.

• 2 lata później...

Odświerzę temat. Wczoraj oglądając jakiś tam serial czy film był pokazany rzut kamery na amerykańską autostradę. Korek jak każdy inny, bo sznur samochodów ale na żadnym z tego typu ujęć nie widziałem motocyklisty przedzierającego się miedzy samochodami. Jak to jest postrzegane za wielką wodą ? Czy w ogóle ludzie tam jeżdżą między furami ?