Gość komandosek Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Apropopo ;), szerokości. Nie przyznaję się w żaden sposób do filmów na YT, do których linki dałem. Są one tylko ilustracją do tematu. No i sama oceń jak szeroki ma ten "przykład" motocykl. Tu widać. jakbyś jechał kolarzówką :icon_biggrin: . nie zebym się chwalił, ale mało kto tak jeździ i serio w korku nieraz wyprzedzam motocykle i zwykłą kolarzówką, a od jakiegoś czasu poruszam się tylko w ten sposób. mam na to swoją teorię, ludzie kupują moto ale nie przestawiają się inny sposób myślenia i dalej zachowują się jakby uczestniczyli w ruchu z takiej samej pozycji jak samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Im bardziej pada tym bardziej uprzejmi puszkarze. A jak gorąco to gul śmiga że my pierwsi na światłach i zajazd od razu. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 W deszcz tez zajeżdzają, przynajmniej ja trafiam na takich debili, i jeszcze sie patrzy jak moknę i ma z tego satysfakcje, brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 W Warszawie jest tylko jedna osoba, która umie jeździć w korkach. Jest legendą. Tak, tak, to GEPARD!!!! :biggrin: ;) Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 co jak co ale po Wawie naprawdę fajnie się śmiga na moto... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 jakbyś jechał kolarzówką :icon_biggrin: . nie zebym się chwalił, ale mało kto tak jeździ i serio w korku nieraz wyprzedzam motocykle i zwykłą kolarzówką, a od jakiegoś czasu poruszam się tylko w ten sposób. :clap: mam na to swoją teorię, ludzie kupują moto ale nie przestawiają się inny sposób myślenia i dalej zachowują się jakby uczestniczyli w ruchu z takiej samej pozycji jak samochodem nie wszystkich stac na pokrywanie strat oberwanych lusterek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 dobry ten filmik hehe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 dobry ten filmik hehe :biggrin: A to nie jest przypadkiem film o facecie w łódce? Emocje na nim są jak na rybach... juz ten lepszy: film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipol Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Trzeba jezdzic z karnymi kutasami za chu*owe zatrzymanie w korkach i przyklejac na tylnie szyby :P http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/2010...49_by_WaLoS.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Hehehe, karniaki dobre :) Jak na moje to np. we Wrocławiu dużo się zmieniło, jeżeli chodzi o jazdę motocyklisty w korkach. W zeszłym roku, jak miałam swoją Hondę, to tylko dwa razy zdarzyło mi się trafić na przedstawiciela płci męskiej, który prawdopodobnie nerwicy dostawał w samochodzie. Mam nadzieję, że ta kwestia idzie do przodu --> w sensie pozytywnym. Pozdrawiam Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapasior Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 W Warszawie też z tym jest już ok. Jechałem w Piatek w stronę Piaseczna gdzie był korek jak.... a kierowcy zjeżdżali na boki aż byłem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A to nie jest przypadkiem film o facecie w łódce? Emocje na nim są jak na rybach... juz ten lepszy: film Klient fajnie jeździ - trzeba przyznać - a co to za akcja na tym moście byłą ? Policja chciała go pogonic bo jechał zamkniętym odcinkiem albo pod prąd czy mi się zdawało PS. Szacuneczek za karnego kutafona : ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ten cały Frog jest znany moim słabo wychowanym kolegom i współlokatorowi :icon_rolleyes: Z tego co wiem, uprawia stunt, ma jakąś tam Supre w garażu i tyle szmalu, że podpuszcza gliny zwyczajnie dla zabawy. Łapią go, płaci i jedzie dalej :banghead: Stunt uprawia chyba tylko na cargo to pół biedy, ale Suprą jeździ po 200km/h przez miasto olewając czerwone tak jak widać w pierwszych minutach podanego filmu. Ogólnie to jest jeden z tych ludzi którym zawdzięczamy opinie szaleńców i dawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Odświerzę temat. Wczoraj oglądając jakiś tam serial czy film był pokazany rzut kamery na amerykańską autostradę. Korek jak każdy inny, bo sznur samochodów ale na żadnym z tego typu ujęć nie widziałem motocyklisty przedzierającego się miedzy samochodami. Jak to jest postrzegane za wielką wodą ? Czy w ogóle ludzie tam jeżdżą między furami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Zależy od zwyczajów i przepisów konkretnych stanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi