jaroo1 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Widziałęm różne motocykle ale taki kranik przechodzi ludzkie pojęcie ;-O Swoją drogą co oni tymi kaśkami robią orzą pola? :icon_eek: Ciekawy sprzęt niestety nie na moją kieszeń, ja raczej skazany jestem na import ze wschodu do remontu Gosia wielkie dzięki, swoją drogą gratuluję strony !!! Moim skromnym zdaniem nic tak nie cieszy jak własnoręcznie wyremontowany motocykl. Wyrmenotował już motocykl Pannonia i naprawdę jazda nim sprawia podwójna radość. Wolę to niż kupno gotowego z drugiej strony ograniczenia finansowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Pewnie ze nie ma ot jak sie zrobi swoje, czlowiek wie co ma i jaka przy tym frajda :bigrazz: NIe pozostaje nic innego jak nabyc zwloki i je reanimowac... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kranik to jeszcze nie tragedia ;) najlepsze są opiłki znalezione w silniku wielkości ziaren dyni - lub dno kosza trzymającego się na farbie i izolacji (jak to w końcu nasi sąsiedzi lubią) btw - muszę w końcu zrobić aktualizację na stronie.. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyjo Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jeśli myślisz o kupnie i remoncie to można kupić kache do 2tyś. jak najbardziej kompletną i samemu zrobić na cudo.Czasami zdarza się ,że ktoś sprzedaje motor w trakcie remontu i do dokończenia zostało nie wiele to też może być dobra opcja do kupna.Oczywiście może uda się ci się kupić za tą kwotę całkiem przyzwoity sprzęt, przemalujesz będziesz jeżdził jakiś czas do momentu aż coś padnie i wtedy będziesz się martwił(przy rusku prędzej czy później zawsze coś padnie, najmniejszy pierdół potrafi człowieka na trasie załatwić).Albo kupujesz w miarę dobrego dniepra MT-9 ( i podobne wynalazki) jeździsz i w między czasie sklejasz silnik dolniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Albo kupujesz w miarę dobrego dniepra MT-9 ( i podobne wynalazki) jeździsz i w między czasie sklejasz silnik dolniaka. ...tak się składa, że mam namiar na Dniepra MT9 w trakcie remontu (kolega ma takiego - i niestety musi go sprzedać). Zrobiony wał, szlify na Almotowskich tłokach, głowice na nowych zaworach itp. W razie czego dam namiar... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Przed podjeciem decyzji najlepiej przeszukac archiwum, jest po prostu kompedia wiedzy, zadałem sobie troche trudu i polecam temat: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...123922&hl=kupic http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...104284&hl=kupic jest tego wiecej ale te sa najwazniejsze, czytaj, jak jeszcze bedziesz miał pytania dopiero pytaj, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Otoz to :cool: troche wysilku i wszystko bedzie wiadomo, a nie tylko podane kawa na lawe. Poczytaj, postudiuj i wowczas gdy bedziesz mial konkretne pytania wal smialo... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ...tak się składa, że mam namiar na Dniepra MT9 w trakcie remontu (kolega ma takiego - i niestety musi go sprzedać). Zrobiony wał, szlify na Almotowskich tłokach, głowice na nowych zaworach itp. W razie czego dam namiar... Pozdr. mogę dostać namiary? Z góry dzięki Przed podjeciem decyzji najlepiej przeszukac archiwum, jest po prostu kompedia wiedzy, zadałem sobie troche trudu i polecam temat: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...123922&hl=kupic http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...104284&hl=kupic jest tego wiecej ale te sa najwazniejsze, czytaj, jak jeszcze bedziesz miał pytania dopiero pytaj, pozdro Dzięki tak to jest studnia informacji :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jeszcze był taki temat "który rusek lepszy " czy jakos tak kazdy wymieniał zalety swojego pojazdu a inni go gasili i wymieniali swojego, ciekawe to było, ale nie chce mi sie szukac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 mogę dostać namiary? Z góry dzięki Numer telefonu przesłałem na PW; Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Po raz ostatni pisze, ze to nie jest dzial forum poswiecony sprzedazy, gielda na forum znajduje sie w odpowiednim miejscu i tam umieszczamy linki i ogloszenia o sprzedazy, badz w stosownych do tego celu utworzonych dzialach. Wszystkie inne informacje przesylamy na PW, prosze brac przyklad z kolegi Paolo350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Po raz ostatni pisze, ze to nie jest dzial forum poswiecony sprzedazy, gielda na forum znajduje sie w odpowiednim miejscu i tam umieszczamy linki i ogloszenia o sprzedazy, badz w stosownych do tego celu utworzonych dzialach. Wszystkie inne informacje przesylamy na PW, prosze brac przyklad z kolegi Paolo350. a może macie do sprzedaży maszynę w tej cenie? To czemu nie napisałaś tego od razu po pierwszym poscie autora tematu? Dodatkowo cały powinieneś przenieść do działu " Kupie". Co więcej to nie mój i nie ja sprzedaje , w linku nie ma namiarów tylko jest to taka sama propozycja do poddania ogólnemu osądowi forumowiczów, jak inne wklejane aukcje allegro. Teraz MOC'u jak tak gorliwie szukasz uchybień to może wywalisz ze wszystkich swoich postów linki do allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Słusznie, wywalic wszystko i wszystkich, ostatni gasi swiatło:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Wydaje mi sie ze jestes na tyle dlugo na forum aby oswoic sie z jego regulaminem i zasadami, ktorego wbrew wszystkim i wszystkiemy wciaz probujesz lamac i naciagac we wszystkich mozliwych kierunkach. Bylo znacznie prosciej wkleic ten post do skrzynki nadawczej i wyslac go na PW, badz zacytowac: "sprzedam k750 to co na zdjeciach picasaweb.google.pl/jaromonkey/K750NaSprzedaz# kontakt 696323975 jarek cena znosna do ugadania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 po kiego przepychanki??! MOCu mam wrażenie, że strasznie skostniałeś przez tą zimę. mam nadzieję, że jak zrobi się cieplej to przejdzie to całe napięcie spowodowane brakiem radości z jazdy motocyklem. ten kij ma dwa końce - tutaj jest większa swoboda szukania i gadania o ewentualnych wątpliwościach. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi