Wopoz Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam zimowo z wiosenną perspektywą. Piaffe, moją inwencję pozostawiam w rezerwie na nieprzewidziane okoliczności. Cieszę się że powstał nowy topic z SSSJ w tytule i niech sie pozytywnie rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ps. Paulina proponuje abyś zabrała zapasowe lusterko i kierunkowskaz bo będe tradycyjnie na nie polował :icon_razz: Ha, tym razem będę trzymała się od Ciebie z daleka, choć na wszelki wypadek może powiedź na którą stronę będziesz polował bo jak nie to będę musiała zaopatrzyć się w oba lusterka :wink: . Kierunki sobie daruję, z doświadczenia wiemy że wystarczy taśma i butelka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek68 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Matata damy rade do 18.00 dojechac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ps. Paulina proponuje abyś zabrała zapasowe lusterko i kierunkowskaz bo będe tradycyjnie na nie polował :icon_razz: Jeżyk będziesz jechał pierwszy :icon_biggrin: by pociski obok mnie nie latały :biggrin: pozdro ps. Jak już o terminach mowa to druga połowa maja też mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 TO JA TEŻ, JA TEŻ... ostrzegam, muszę nadrobić, będę od czwartku do poniedziałku... ;) (PS: Vitek, byłem pierwszy :P ) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 obiecują, i obiecują, a do listy się kurna nie dopisują :( :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Jeżyk będziesz jechał pierwszy :icon_biggrin: by pociski obok mnie nie latały :biggrin: Pociski już nie latają - manetka naprawiona i odbija prawidłowo :icon_mrgreen: Poza tym jazda :crossy: jako pierwszy bardzo mi pasuje. Edytowane 15 Stycznia 2010 przez Jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Pociski już nie latają - manetka naprawiona i odbija prawidłowo :icon_mrgreen: Poza tym jazda :crossy: jako pierwszy bardzo mi pasuje. Tylko GPSa od Ludwika nie pożyczaj :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 GPS już poszedł do żyda, dobrze mu tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 żydowi czy gpsowi?? A w temacie - kurka, co to jest za ogródek do spamowania? nad terminem macie myśleć a nie takie tam popierdułki.... :D Dawać konkretne daty!!! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Ok. To ja bym najchętniej 14-16 maja. Albo pierwszy łikend czerwca. Edytowane 15 Stycznia 2010 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 lista na poniższy termin 21-23.05.2010 - miras - jeszua powinno już być dość ciepło, żebym wybył pod pałatkę i nie zagłuszał chrapania Peterka :icon_twisted: ale w zasadzie inne terminy też mi nie wadzą jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Albo pierwszy łikend czerwca. Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Tak szczerze mówiąc to mi się podoba ten pomysł z pierwszym weekendem czerwca ale decyzje pozostawiam Wam. My się dostosujemy :wink: :wink: Piszcie w postach daty. Pod koniec lutego przejże wszystko, podliczę i zobaczymy co wyjdzie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Mała zmiana - właśnie się dowiedziałem, że z czerwcem może być jednak problem. Dopisuje się więc wstępnie do terminu: 21-23.05.2010 - miras - jeszua - ptaq (+Sylvia) Pozdo :flesje: Edytowane 15 Stycznia 2010 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi