Skocz do zawartości

V SSSJ JUBILEUSZOWE!!!

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze!!! Tak mi teraz wygodnie w tym wielkim łóżku samej, że sorry ale chyba nikogo :biggrin:

Nie wierze!!!?? Piotrek w namiocie??!! A co z Twoim miejscem pod kuchenką?????? Oddajesz?? Bez walki?? :biggrin:

Na poważnie. Biorąc pod uwagę, że to koniec czerwca i że jestem dzieckiem szczęścia to będzie ciepło i do przyjemności będzie należało spanie w namiocie,a gdyby przypadkiem miało być zimno i deszczowo to jak zawsze coś się wymyśli :wink: . Będzie super!!!

U nas w tej chwili plus 12!!!! Wiosna!!! Jutro do szkoły motongiem jadę!! Dwa kolokwia zaliczone na pięć!!!

Gratulacje , no i przyjemności z jazdy :D . Mam nadzieje że to nie moje chrapanie wygoniło Piotrka do namiotu. Bo tak w ogóle to ja powinienem spać osobno w namiocie :D Podobno moje chrapanie jest nie do zniesienia , ale ja tego nie słysze :D Ktos może polecić jakiś maly namiocik, nie przeciekający i tani? Oczywiście mały musi być po złożeniu :D

Dzis deczko pojeżdziłem też , bo cieplutko i słonecznie a jutro mam nadzieje z Browarnym w małą traskę wyskoczyć.

Pozdrawiam serdecznie , szkoda że jeszcze kawał czasu do tego czerwca,ale może jak by udało sie zawitać w Wasze okolice ,pozwole sobie Was odwiedzić, jak trafię haha

Wit66 nie Ty chrapałeś :smile: Podobno ja też chrapałem, ale tego już nie słyszałem :cool:

Aniu, obok kuchenki jest zmywarka, a ta skubana nie chce chodzić wcześnie spać jak się gościmy u Was :biggrin:

pozdro

Kurka, to ja nie wiedziałem że mam tylu dorbych kolegów! Znaczy, żeby zapytać czy Piaffe może olej zmienić czy łańcuch naciągnąć - to nie, tylko od razu mi się do wyra MOJEGO!!! ładują..... no ładne kwiatki panowie szlachta....... :D

Co do trasy - ta co jest na necie jest deczko wzbogacona na powrocie przejazdem przez Karpacz, Borowice i Przesiekę. Można ja skórcić, ładując od razu z prostej do domu. Ale zobaczycie jak wam się będzie jechać - Piaffe wam pokaże jakby co.

Również pamiętajcie o kuronach czeskich - na dole w Spindlu jest bankomat, a potrzeba 100kc/motor za wyjazd na górę, plus co kto potrzebuje na pivo, plus zapas na mandat na wyjeździe ze Spindla :D :D

A ja się wam tylko pożalę, że nie mam na czym jeździć - tzn, mogę się zabrać na przejażdżkę po St. Maarten hadekiem, ale po prawdzie, nawet mi się na to nie chce wsiadać. Także póki co się skupię na nurkowaniu - bo, jeżeli sie jeszcze nie chwaliłem, to jestem do maja na Karaibach, a potem będę w Durbanie, w RPA na mundialu.... a mnie, o ironio, w ogóle piłka skopana nie interesuje....

Peterek, a ty szykuj podłogę, bo koło 10.09 lecimy na Mazury!!!! Także chociaż waszych pysków nie zobaczę, to przynajmniej Peterka :D

Pozdrówka z pięknej wysepki co się nazywa Grand Turk.

http://www.royalnavy.mod.uk/upload/img_400..._Grand_Turk.jpg

Tutaj macie jak mój stateczek (ten większy) wygląda na tej wyspie...

Edytowane przez Buber

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.

Jeżdżę Japonia, co prawda nie jest za stara, ale w przyszłości będzie... Zarażony opowieściami przyjaciół którzy bywali i co niektórzy tego roku też jadą na SSSJ też chciałbym się z nimi zabrać i poznać Wszystkich. Jakby co wezmę namiot, jeżeli znajdzie się jeszcze jedno wolne miejsce ( nie chrapię...chyba :icon_razz: )

Paweł

Edytowane przez sprite11

No to proszę się nie pytać tylko zaktualizować listę i będzie git:) Zanim się wpiszesz jednak przypominam kilka zasad do których niestety trzeba się dostosować.....

Na naszych spotkaniach nie trenujemy wątroby.

Spotkania mają wyjątkowy charakter i główną ich atrakcją jest sobotnia wyprawa motocyklowa, która w tym roku zapowiada się na dość długą :wink:

Obowiązuje kultura osobista i w tym roku panowie oddają mocz pod płotem :biggrin: (bo jak mi się szambo zatka bez Marcina to chyba się zapłaczę :wink: )

Toolman

Jezyk

Estrella

Pszczoła

Peterek

kufi

Wopoz

VIT66

jeszua

jerzyk7

szynka

Marina

Horb

Sihaja

Matata&anja

Darek

arouter

piotreksuzuki

ptaq_ + Sylvia

Pozdrawiam wiosennie i wpisujcie się, żebym miała chociaż blade pojęcie ile nas będzie!!

... Spotkania mają wyjątkowy charakter i główną ich atrakcją jest sobotnia wyprawa motocyklowa, która w tym roku zapowiada się na dość długą :wink:

Hehe.. mi to się wydaje że jednak główna atrakcją (albo równie dobrą) jest ta sobotnia sesja skakania po materacu pod ścianą... :D :D

Obowiązuje kultura osobista i w tym roku panowie oddają mocz pod płotem :biggrin: (bo jak mi się szambo zatka bez Marcina to chyba się zapłaczę :wink: )

Czy ty musisz tak bezpośrednio? :icon_razz: "panowie załatwiają potrzeby naturalne w zgodzie z naturą - po prawej, koło jabłonek" :)

Przeca lepiej brzmi, nie? :icon_mrgreen:

A na poważnie - chłopaki, taka prawda. Ostatnim razem szambo nie wytrzymało, więc będziecie musieli przeżyć....

Pozdrówka z Antyli Holenderskich!

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.

W takim razie:

Toolman

Jezyk

Estrella

Pszczoła

Peterek

kufi

Wopoz

VIT66

jeszua

jerzyk7

szynka

Marina

Horb

Sihaja

Matata&anja

Darek

arouter

piotreksuzuki

ptaq_ + Sylvia

sprite11

Stasiu

Co do zasad dostosuje się. Trenować wątrobę mogę w domu ;)

Wreszcie mam stałą pracę i pieniądze, które mi pozwolą zrealizować moje marzenie aby spotkać się z Wami, użytkownikami i miłośnikami starej japsów.Dopisuję się do listy i na 99% będę.

Kwestia uzgodnienia wolnego z szefową.

Toolman

Jezyk

Estrella

Pszczoła

Peterek

kufi

Wopoz

VIT66

jeszua

jerzyk7

szynka

Marina

Horb

Sihaja

Matata&anja

Darek

arouter

piotreksuzuki

ptaq_ + Sylvia

sprite11

Stasiu

_Monter_

Edytowane przez _Monter_

lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...

• 2 tygodnie później...

To i ja zawitam :) Toolman mówił, że impreza przednia :)

Jak będzie dużo staruszków to może narzędzia zabiorę :)

Toolman

Jezyk

Estrella

Pszczoła

Peterek

kufi

Wopoz

VIT66

jeszua

jerzyk7

szynka

Marina