Skocz do zawartości

V SSSJ JUBILEUSZOWE!!!

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ps. Paulina proponuje abyś zabrała zapasowe lusterko i kierunkowskaz bo będe tradycyjnie na nie polował :icon_razz:

Ha, tym razem będę trzymała się od Ciebie z daleka, choć na wszelki wypadek może powiedź na którą stronę będziesz polował bo jak nie to będę musiała zaopatrzyć się w oba lusterka :wink: . Kierunki sobie daruję, z doświadczenia wiemy że wystarczy taśma i butelka :icon_twisted:

Ps. Paulina proponuje abyś zabrała zapasowe lusterko i kierunkowskaz bo będe tradycyjnie na nie polował :icon_razz:

Jeżyk będziesz jechał pierwszy :icon_biggrin: by pociski obok mnie nie latały :biggrin:

pozdro

ps. Jak już o terminach mowa to druga połowa maja też mi pasuje.

Jeżyk będziesz jechał pierwszy :icon_biggrin: by pociski obok mnie nie latały :biggrin:

Pociski już nie latają - manetka naprawiona i odbija prawidłowo :icon_mrgreen:

Poza tym jazda :crossy: jako pierwszy bardzo mi pasuje.

Edytowane przez Jezyk

żydowi czy gpsowi??

A w temacie - kurka, co to jest za ogródek do spamowania? nad terminem macie myśleć a nie takie tam popierdułki.... :D

Dawać konkretne daty!!!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

lista na poniższy termin

21-23.05.2010

- miras

- jeszua

powinno już być dość ciepło, żebym wybył pod pałatkę i nie zagłuszał chrapania Peterka :icon_twisted:

ale w zasadzie inne terminy też mi nie wadzą

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Tak szczerze mówiąc to mi się podoba ten pomysł z pierwszym weekendem czerwca ale decyzje pozostawiam Wam. My się dostosujemy :wink: :wink: Piszcie w postach daty. Pod koniec lutego przejże wszystko, podliczę i zobaczymy co wyjdzie.

Pozdrawiam!

Mała zmiana - właśnie się dowiedziałem, że z czerwcem może być jednak problem.

Dopisuje się więc wstępnie do terminu:

21-23.05.2010

- miras

- jeszua

- ptaq (+Sylvia)

Pozdo :flesje:

Edytowane przez ptaq_