TYSON Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Gratulacje :clap: Obleje sie, nich tylko weekend nastanie :cool: Tak sam bedziesz oblewał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Obleje sie, nich tylko weekend nastanie :cool: Czyli już jutro? To gdzie mamy przyjechać? :icon_twisted: Gratulacje puszki :flesje: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Gratuluję i zazdroszczę :notworthy: BTW. A na tej Warmii to przypadkiem w Ornecie nie byłeś? Bo krajobrazu to tam za wiele nie widać ale jakoś tak... znajomo troche jakby? :rolleyes: Edytowane 7 Stycznia 2010 przez patyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Trzeba było dać znać kumpel sprzedaje V70 z 2.5 TDI ... przebieg 202 000 km za 17 tysi ... czarne, kombi ... niebite, serwisowane itd. :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Klaudiusz - VAG niech sie zapadnie pod ziemę za wyprodukowanie 2.5 TDi :P. Bardzo ładne auto V70, szczególnie po lifcie ,ale koszty serwisowe + awaryjność silnika dla mnie go dyskwalifikują niestety. Sam koleś ktory go sprowadził mieszka w Ornecie,i stamtąd pochodzą też zdjęcia które zamiesciłem, wiec trafiłeś Patyk ;) Co do oblewania , to sam na pewno nie będe hehehe. Szkoda, że to nie lato...bo bibe było by gdzie zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) no i jak sie sprawuje w porownaniu z mondeo? arni ale w volvo jest rzedowka a nie V wiec dobry silnik. Edytowane 7 Stycznia 2010 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Ja mówiłem o V70 tych poźniejszych. Wiem, że były też rzędówki,była tu nawet dyskusja o tym kiedyś. W porównaniu do mondeo, to wszytsko jest mniejsze ;) Jak postawiłem audi do garażu to nagle kupe miejsca sie wszedzie zrobiło. Jakoscią i standardem wykonania wnętrza również odbiega od forda. A4 bym bardziej do Focusa przyrównywał, niz do mondeo bo chyba to nie ta klasa wg. mnie Zaś najwiekszy plus mu się nalezy to za silnik. 1.9 pracuje super, spala zadziwiająco mało i miejmy nadzieje bedzie jak najdłuzej chodził bezawaryjnie. Edytowane 7 Stycznia 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 No jak miałbym nie trafić, dawno nie byłem ale... Arni wychodzi na to, że auto kupiłeś od mojego znajomego. Niech się dobrze sprawuje! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Sprzedający jezdził czarnym Subaru impreza STi ;) Edytowane 7 Stycznia 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Aj Arni .... napewno mnie awaryjne niż Audi :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Czyli już jutro? To gdzie mamy przyjechać? :icon_twisted: Ej, a może poczekajcie na mnie :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wam jest tak pilno do tego picia, że sie nie zdziwie jak impreza sie bezemnie odbędzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 autko zaje....ste miałem kiedyś takie tylko sedana ale kolor i wyposażenie takie samo :biggrin: jak 110 koników za mało to daj niech mu zrobią czipa :biggrin: ja mam teraz golfaV własnie z czipem (seria 105 a po 140 koni) i jest zaje......ście jedyne co to po ok 70 tys padło sprzegło ale podobno seria wytrzymuje podobne przebiegi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ARNI wszystkie 2.5TDI w Vołovinach to niezniszczalne 5cio garowce 140konne, nie wracaj znowu do tematu, A4 gratuluje, pokaż jeszcze wnętrze. Klaudiusz, który rok tej Vołoviny?? Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Na necie znajduję sprzeczne informacje, jedni tak drudzy tak. Na oczy tego nie widziałem, wiec temat silnika v70 zamknięty, bo zrobi sie burza niepotrzebna ;) Koniec, cisza. Wnętrze to standard - Czarna deska, welur, klimatronic. Zrobie zdjęcia to wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi