bikers Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jeśli kiedyś zastanawiałeś(łaś) się co robi Valentino czy Edwards poza ściganiem się, oto odpowiedź: - Tajemnica Yamaha Racing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 hehe czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 dobre :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Najlepsze było roznoszenie poczty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Widać cięcia w budżecie,z powodu kłopotów finansowych Yamahy sięgają coraz dalej :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 no to ladne jaja. ja myslalem ze oni poza jazda nie potrafia nic wiecej robic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ale Edwards ma irokeza :D :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 :biggrin: tandetnie reżyserowany filmik :biggrin: Gdzie te miliardy $? Efekty Avataru chcę! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Gdyby ja tak rozwoził listy :icon_rolleyes: Zarabiałbym dwa razy tyle co teraz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi