pe_wee Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 H4 nie nadaje sie do przerobek :]. H1, H3 i H7 juz jak najbardziej. To znaczy, że jak mam nakeda na H4ce to nie ma sensu zakladać bixenona?? Bo właśnie taki miałem zamiar na wiosnę... Czy może ktoś założył i z czystym sumieniem może polecić taki zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Cytat(pe_wee @ 22.12.2009 - 04:13) * To znaczy, że jak mam nakeda na H4ce to nie ma sensu zakladać bixenona?? Bo właśnie taki miałem zamiar na wiosnę... Czy może ktoś założył i z czystym sumieniem może polecić taki zabieg? Ja miałem H4 w FireStorm. No dobra. Miałeś. :clap: Ale czy ktoś zakładał bixen i czy może powiedzieć, że zdaje egzamin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A Ja niewyraźnie napisałem. Miałem, działało jak złe. Więc pewnie "nima synsu" się w ogóle męczyć? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja polecam. Dobra. Spoko. Coś nie trybię dzisiaj. Widać, że ostatni dzień w pracy przed świętami. OK... Więc pewnie się zdecyduję na montaż tyle że nie wcześniej jak w połowie stycznia (wypstykany z kasy na święta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Sprobuje przetlumaczyc (choc nie wiem czy trafnie): H4 w xenonie tak wali po oczach kierowcow swoja swiatloscia, ze spier... gdzie popadnie i tworzy sie piekny pas startowy do gumowania. :) A juz skutecznnosc tego wynalazku do oswietlania drogi to zupelnie inna bajka... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Yo! Chyba, ze trafi Ci sie oslepiony kierowca, ktory nie widzac, gdzie jedzie, wpakuje Ci sie na Twoj pas :]. Szczerze mowiac czasem jak jedzie taki baran na dlugich, czy zle ustawionych swiatlach z przeciwka to zmuszony jestem hamowac, bo w refleksach swietlnych po prostu czasem nie wiem, czy juz wale do rowu, czy jemu pod kola... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) W weekend przymierzam sie do zakupienia 2 xenonow i montazu. Jak juz stuninguje caly motocykl to sie pochwale. Edytowane 12 Stycznia 2010 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) kupie 1szt. przetwornicy i żarnika H3. może ktos ma na zbyciu. Edytowane 12 Stycznia 2010 przez Boczi013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 kupie 1szt. przetwornicy i żarnika H3. To ogloszenie? Czy sie chwalisz? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 No, wiec i jak sie pochwale. Co prawda troche partyzancko zamontowane (nie mam pomyslu gdzie i jak przetwornice zamontowac), ale efekt jest. http://lh5.ggpht.com/_6FapHMt6iCk/S1Nmj-Ka...17012010317.jpg http://lh6.ggpht.com/_6FapHMt6iCk/S1NmmhPg...17012010322.jpg Wbrew pozorom maja ladnie skupione swiatlo, ale swieca mocno jak skur... Respect +5 conajmniej na dzielni bedzie ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tak skromnie? W czyimś temacie? :icon_twisted: Nie próżnujesz zimą, światła, kombi...nie pozostaje nic innego tylko - gratulacje. ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Tylko czemu to świeci metr nad ziemią :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dziekowac. Trzeba sie czyms zima zajac. Jeszcze tylne swiatlo w drodze, kierunki, uchwyt. A z ciuchow butki turystyczne w tym tygodniu. Trzeba sie dozbroic na sezon. Klod - a ile ma swiecic? Bo ja sie nie wyznaje... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 No nie wiem, no na droge ma świecić ... nie? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Tylko czemu to świeci metr nad ziemią :biggrin: Tutaj jest w bardzo przejrzysty sposób pokazane prawidłowe ustawienie świateł http://www.rf600r.l.pl/strony/info/regulacja_reflektora.htm Edytowane 18 Stycznia 2010 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi