Raio Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 a kup, przynajmniej będziesz się mniej lansował niż na litrze słuchaj buraku (znaczy bohaterze obrońco uciśnionych), nie wiesz, nie widziałeś, nie oceniaj Wrzuciłeś film do netu i liczysz tylko i wyłącznie na radosne lizanie się po fiutach? Po prawdzie przewidujący jesteś :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Wrzuciłeś film do netu i liczysz tylko i wyłącznie na radosne lizanie się po fiutach? Po prawdzie przewidujący jesteś :banghead: no miałem nadzieję że przynajmniej ty mnie poliżesz :icon_razz: chciałbym zauważyć że to nie ja pierwszy zacząłem podbijać ciśnienie i nie wyleciałem z mordą i wyzywaniem od "buraków" ale co tam :) i tak jest wesoło tak jak przewidywałem. w końcu przewidujący jestem Edytowane 16 Grudnia 2009 przez bartMFK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie było sie do czego przyjebać do do kokonia sie przy*ebali! :D http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 jezeli kokon sie nie umie na drodze wyluzowac (czyt. nie spłoszyc) to niech wypie..ala z drogi.... do lasu np... i niech zające goni :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Zajac, kokon dwa bratanki, oba sie szybko plosza heh Filmik spoko choc terroru mogloby byc wiecej choc jak na preclowo to ok ;) Edytowane 17 Grudnia 2009 przez stopmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam serdecznie przedstawicieli Dzieci Neo.Miło że wpadliście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam serdecznie przedstawicieli Dzieci Neo.Miło że wpadliście :D ty to jesteś bardziej dowcipny niż formacja chatelet :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ty to jesteś bardziej dowcipny niż formacja chatelet :banghead: Nie znam formacji szalet. To wasza lokalna gwiazda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 zajc jest jeden... :) Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Filmik spoko choc terroru mogloby byc wiecej choc jak na preclowo to ok ;) W zasadzie ten cały pożal się boże terror to nie różni się za bardzo od dresa wybijającego szybę na przystanku a sterroryzować konia to coś jak obszczać bramę sołtysowi :biggrin: po prawdzie mocna rzecz. :biggrin: P.S. do gówniarskiego terroru to uwaga ogólna. Na szczęście w tym filmie dresiarstwa jest mało. Edytowane 17 Grudnia 2009 przez Raio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nie znam formacji szalet. To wasza lokalna gwiazda? tak srasz żarem że akurat "szalet" powinien byc ci dobrze znany Raio, czy ty nie rozumiesz że to po prostu był "wypadek przy pracy", nikt się tym nie jara i nikt nie miał na celu go przestarszyc. po prostu tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 tak srasz żarem że akurat "szalet" powinien byc ci dobrze znany To wasze brzozowe poczucie humoru jakieś dziwne,,,, :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) To wasze brzozowe poczucie humoru jakieś dziwne,,,, :icon_rolleyes: twoje też jakieś czers(k)twe Edytowane 17 Grudnia 2009 przez bartMFK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 twoje też jakieś czerstwe Szczekaj dalej, lubię jak to robisz :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 dość. skoro pewni osobnicy potrafią robić bydło na publicznej drodze (trudno inaczej nazwać pewne elementy przedstawionych popisów), powinni również nauczyć się z godnością przyjmować krytykę. najwyraźniej jeszcze trochę brakuje dojrzałości zamykam, jak ktoś ma pretensje - zapraszam na pw jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi