Ksylo Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 To nie wiesz co ci zrobili? Wyjmowali silnik? Skrzynię? Czy tylko zdjęli siedzenie?........dojdę sam, jak nie wiesz. Ja w mechaników nie wierzę, muszę wszystko sam wydłubać. To już jednak zostawiam na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 wiem co robili, odezwe sie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura666 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 SHS wszystkim :) Zrezygnowalem po kilku latach z mojego HD na rzecz nowego Rocketa X. Chcialem sie tylko przywitac. A co do wrazen: odkrylem zupelnie inny poziom jazdy na motocyklu. Nawet kolka egzaminacyjne "da sie" :) Pozdrawiam cale grono szczesliwcow :) Kura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsaw Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 witam, gratuluje i zazdroszczę którą sztukę masz ?/500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 kura666 gratulacje i miłej zabawy;-) ksylo sprawdziłes PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Sprawdziłem i dzięki ale pisz tutaj zeby wszyscy sie dowiedzieli. Inaczej bedziesz musial za chwile to na priv. kopiowac wielu osobom. Informacje o Rockecie powinny byc widoczne, po to jest ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ksylo, ponizej masz wykaz czesci ktore były u mnie wymieniane przy naprawie II biegu wraz z cenami i numerami katalogowymi; - Uszczelka pokrywy zaworów T1260079 - 149,25 pln- Uszczelki śrób pokrywy zaworów T1260309 - 222,84 pln- Uszczelka dekla sprzegłowego T1260107 - 42,89 pln- Uszczelka tylna pokrywy silnika T1260184 - 54,72 pln- Uszczelka miski olejowej T1230002 - 80,20 pln- Zębatka II biegu T1180188 - 736,73 pln- Widełki II biegu 1190660 - 483,41 pln Mam nadzieje że pomogłem, jak coc to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura666 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Dzieki..Jutro lece na http://www.eurobikefest.cz/index_en.html PS: Mam numer 386/500 Edytowane 27 Maja 2015 przez kura666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Super kangur tylko mi jeszcze napisz, które z tych części faktycznie trzeba wymienić bo coś mi się widzi, że sporo jest tak "przy okazji". Jak możesz to opisz tez w skrócie procedurę, tzn. co trzeba rozebrać i gdzie sie dostac zeby co wymienić i II bieg przestanie wypadać. Tylko bez dodatkowych fanaberii typu łożysko może, albo zebatke bo jest na wierzchu, tylko to co niezbędne. Z góry dzięki a myśle, że wiele osób będzie ci tu wdzięczne. Daj z siebie wszystko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Do naprawy II biegu w rokecie jest niezbędne wyciągnięcie silnika z naszego moto, by dostać się do skrzyni musimy rozebrać silnik od dołu - czyli niezbędne są uszczelki miski olejowej, pokrywy sprzęgła i tylnej pokrywy silnika, do tego tak jak napisałem zębatki II biegu i widełki II biegu no i jeszcze owa podkładka dystansowa powodująca głębsze wkleszczanie zębatek (jaka to podkładka to pytanie do serwisu.....) W lipcu mogę wstawić fotki wymienionych elementów co by zobrazować w czym jest problem i jak wyglądają uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarc Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Koledzy i koleżanki jeśli są;), proszę prześlijcie na adres [email protected] sedwisowke i instrukcję, będę wdzięczny. Ostatnio ktoś zadawał pytanie o zaslepke nad rozrusznikiem (nad manetką) nie widziałem odpowiedzi, co to za ustrojstwo;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarc Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czy jest ktoś chętny z Wielkopolski na małe oblatanie komina w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg505 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam, od około tygodnia jestem posiadaczem TRIII Roadstar. Maszyna zacna, a od poniedziałku po zdjęciu blokady z trzech I-szych biegów jeszcze lepsza ;)Pozdrawiam wszystkich Moto-Maniaków.Witam, od około tygodnia jestem posiadaczem TRIII Roadstar. Maszyna zacna, a od poniedziałku po zdjęciu blokady z trzech I-szych biegów jeszcze lepsza ;)Pozdrawiam wszystkich Moto-Maniaków.Oczywiście mam Roastera, a nie Roadstara :biggrin:Heh, ciężki dzień :cool: "Roadstera" miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinaker Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Heh, ciężki dzień :cool: "Roadstera" miało być.No cóż. Rocket wzbudza emocje :-)Witam kolejnego szczęśliwego Rockeciarza.PozdrawiamWspinaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg505 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Mam pytanie do doświadczonych Rakietowców. Czy to normalny objaw w tym modelu, że czasem przy szybkim ruchu manetki (a bywa przy ostrzejszym ruszeniu) silnik kichnie w filtr powietrza?? Zdarza się, że zgaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi