Buber Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego! Zwłaszcza że miałem okazje osobiście poznać bardzo młodą pannę :D A tak prywatnie - ślub to pikuś, wspólne wychowywanie potomstwa to jest dopiero coś... :) Ale jak macie 2 motongi, to luuzik, można jeszcze drugie mieć :D Najlepszego na nowej drodze! I nie zwracajcie uwagi na psy, w końcu karawana jedzie sobie dalej... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 jerzyk jeśli Tobie się nie udało znaleźć tej jednej jedynej z którą chcesz się zestarzeć to trudno. Jeśli ożeniłeś się z jędzą też trudno. To były Twoje błędy, ale nie musisz nimi psuć mi tego dnia. Inka! To było żartem powiedziane.Pewnie gdyby nie reakcja jednego nadgorliwego,to Ty też pewnie byś tak to odebrała.Nota bene dostało mi się już za to od forumowiczów. Co do mojego małżeństwa to trwa już ono prawie 27 lat,jest udane czego i Tobie życzę. pozdrawiam.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja mam nadzieję na złote gody :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Małżeństwo to otwarcie pięknej linii kredytowej. Dokładnie. I nie zapomnij o intercyzie. MiLość i tak ci wszystko wybaczy. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja mam nadzieję na złote gody :D Ja też mam taką nadzieję.Wypada nam ...tylko tego życzyć. Jeszcze raz powodzenia.Gdyby było bliżej,to pewnie bym się pojawił na moto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Najlepszego! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dokładnie. I nie zapomnij o intercyzie. MiLość i tak ci wszystko wybaczy. :bigrazz: Lefty, ale przeciez sie kochaja i dlatego biora slub i beda skladac przysiege " ze Cie nie opuszcze az do smierci" :clap: Jaka intercyza ?? To profanacja i podwazenie wielkiego uczucia :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego - na nowej drodze życia!!! Ps. i obyście mieli nadal czas śmiganie motocyklami :crossy: Naprawdę z całego serducha WSZYSTKIEGO NAJ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 ПОЗДРАВЛЕНИЯ :clap: Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 спасибо ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Info dla tych który chcą prowadzić młodą parę do kościoła. Dom weselny znajduje się w Mikołowie przy ulicy Bluszcza 26, ale bliżej jest wjeżdżając ulicą Strzechy. Jadąc nią po lewej zobaczycie 3 bloki. Stajecie przy środkowym ;) Wyjazd z domu weselnego do kościoła w okolicach 13-13.20. Prosimy bardzo o sypanie pieniędzmi, ryż zakazany ze względu na to, że mają być mrozy a schody w kościele śliskie ;) tutaj mapka dojazdowa do kościoła z Domu Weselnego: http://www.tinyurl.pl?yGGay7XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe_Bar2 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 to jo tyz gratuluja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gratulacje! :clap: Życzę Wam udanego partnerskiego związku :) Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pomyślnych i ciepłych zaślubin oraz szczęśliwych: papierowych, srebrnych, jedwabnych, lateksowych, diamentowych, złotych, karbonowych, kardanowych i wszelkich innych kolejnych godów!! :biggrin: Rośnijcie zdrowo polska rodzino motocyklowa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 dziękuję wszystkim jeszcze raz :) już jesteśmy po przysiędze i w sumie to się nawet nic nie zmieniło :P stresik mały był ale przy wypowiadaniu słów przysięgi miałam totalny luz w sercu i ciele ;) i podobno ciągle się śmiałam :P "Co Bóg złączył człowiek niech nie rozdziela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi