R1 GO!!! Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 siemka, czy ktos tu na forum miał styczność z hondą nr 750? a drugie pytanie to czy sa jeszcze jakies inne motocykle z tak nie typowym silnikiem a dokladniej owalne tłoki? jaki jest sens stosowania owalnych tlokow? czy moze przemawialo za takim rozwiazniem to zeby wzbudzic zainteresowanie tym motocyklem? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) w którymś ze ŚM ta Honda była opisana...bede w domu w weekend to zrobię zdjęcia tego artykułu/tam było 8 zaworów na cylinder;] Edytowane 3 Grudnia 2009 przez Szymon_R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Yamaha R7 byla i jest dosc Egzotycznym motocyklem.... http://www.scigacz.pl/Sportowe,Egzotyki,%2...YZF-R7,898.html Niestety ani na Nr 750 ani na R7 nie bedzie Cie stać kolego :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 R7 stoi na Połczyńskiej;]/jak jestem w salonie to zawsze muszę ją obejrzeć;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1 GO!!! Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) niewiem ale ta r7 wydaje mi sie tylko podrasowaną yzf'ką takim pomiedzy 600 a 1000 :D ale honda nr750 to bardziej egzotyczny sprzet niz r7 ;) a wie ktos moze za ile mozna by dostac taka nr750 w polszy :?: Edytowane 3 Grudnia 2009 przez R1 GO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 niewiem ale ta r7 wydaje mi sie tylko podrasowaną yzf'ką takim pomiedzy 600 a 1000 :D ale honda nr750 to bardziej egzotyczny sprzet niz r7 ;) a wie ktos moze za ile mozna by dostac taka nr750 w polszy :?: właśnie chodzi o to, że nie można jej kupić...ostatnio była R7 na allegro...ale kosztowała chyba 60 000zł/ w Holandii widziałem R7 za 120 000zł;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1 GO!!! Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 chodzilo mi o honde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 chodzilo mi o honde troche droższa :icon_mrgreen: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDet...pl&pageNumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) Z egzotykami tak jest, im dziwniejszy i rzadszy, tym cena wyższa. Od jakiegoś czasu choruje na Honde CBX 1000 z powodu jej 6 cyl. rzędowego silnika.Jednak ceny działają odstraszająco jak za taki staroć. Edytowane 4 Grudnia 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 troche droższa :icon_mrgreen: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDet...pl&pageNumber=1 Ale egzemplarz rarytas :icon_eek: Szymon ma rację, był cay opis poświęcony NR750 w ŚM, fajna sprawa wszystko dokładnie opisane. Kupę lat temu kupiłem sobie model (z braku laku :wink: ), stał na szafie do momentu aż mi kuzaje nie pogryzły :biggrin: R1 i w jakim celu chciałbyś kupić to moto? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1 GO!!! Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 wiem o wszelkich artach o tym moto w jakim celu pytasz? zeby sie lansować w niedziele pod kosciołem :D a serio to przyznam ze chcialbym miec te moto jako taką perełke ktore nie jezdze na codznnie tylko na wyjatkowe okazje, jest to bardzo rzadki i nie tuzinkowy model, juz takich sie nie produkuje stare super sporty te z lat 70, 80 i poczatek 90 maja cos w sobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kto by nie chciał :biggrin: Kultowe moto zawsze są w cenie ale jak mało kto wydaje ponad 200k na moto.Jak kto lubi Hondę i V to polecam również super moto http://www.bikez.com/motorcycles/honda_rvf..._rc_45_1998.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Silnik ten co w mojej VFR ino troche podkręcony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Silnik ten co w mojej VFR ino troche podkręcony :P No. Taki tylko trochę w ch*j inny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 motocykl ma sluzyc do zapie**alania ,a od patrzenia sa plakaty golych lasek w garazu :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi