Wojt@s Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 o to moje cudeńsko.http://members.lycos.co.uk/wsbilpl/k-750%20'56.jpgBardzo ładny stan.Niestety musze sprzedać.Zainteresowany ktoś kupnem:P?? ***********Post edytowany przez Administratora***********§ 13 Regulaminu mówi, że fotki wklejane jako IMG bezpośredniodo posta, nie mogą przekraczać wielkości 640x480pixeli!***************************************************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 a z któego roku ten galaxy :mrgreen: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hehe 2004:P a serialnie sie pytam czy moze ktos nie chce kupic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 pytasz czy ktoś chce kupić. ja moge kupić, ale zalezy jaka cena :mrgreen: . opisz troche sprzeta: jakie patenty zastosowałeś (a może w 100% orginał), zarejestrowany, co mu dolega itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 to i ja sie dopisze :D od kilku miesiecy jestem posiadaczem urala m63 brzydko przerobionego na cos co mialo przypominac BMW z lat 80-90 ... w trakcie przerobki na oryginal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 A to mój ural :http://republika.pl/m72p/kamieniolomy/kami...ieniolomy_9.JPGAktualnie jestem jeszcze posiadaczem M-72, zdjecia już niedługo.Brat jeździ emka:http://republika.pl/m72p/kamieniolomy/kami...eniolomy_19.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Kufa, ale wy tu straszny OT robicie.. Mieli sie wpisywac wlasciciele Rusow a nie ci ktorzy marza o Rusach..Cyborg, wlasciciel Urala M-63 pelen oryginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Kufa' date=' ale wy tu straszny OT robicie.. Mieli sie wpisywac wlasciciele Rusow a nie ci ktorzy marza o Rusach..Cyborg, wlasciciel Urala M-63 pelen oryginal[/quote'] Cyborg ma racje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 IRBIT, ten ural to ural? bo klamki emkowskie, suwaki (ok, urale też miały), akumulator po emkowsku... bak... on ma elementy emki, czy wczesne urale różniły sie tylko silnikami od starych emek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Mój Ural to M-61, następna wersja z fabryki w Irbicie po EmieKierownica od emki, bak powinien być z takimi gumami jak w K-750 - częsci te dodałem od siebie :-)Ale rama jest oryginał - różni sie od emowskiej wysokościa suwaków, u mnie są wyższe o 2 cm.Błotnik powinien być mocowany wysoko - w nowym sezonie juz bedzie jak ma być - to tylko krótka wizja :evil: Jednym problemem który mnie dręczy to blok silnika- mam z M-62, jak masz namiar na kooś z oryginałem z M-61 to chętnie kupie coś takiego. A tu fotka orygniału:http://www.svenskaryssmcforeningen.se/Gall...eri/DIV/m61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 hehe, popytam, ale wszyscy teraz chcą kupować ruskie cześci a nie sprzedawać :-D. a jeszcze jak te starsze... mój ural m63 wygląda teraz trochę gorzej ;-). mam plan by go rozebrać co do śrubki i zrobić remont silnika, oraz nową farbę położyć (oraz dokupić do niego parę brakujących orginalnych cześci)... też bedzie piękny :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja właśnie jestem w trakcie malowania Urala, farbe juz kupiłem - zielony metalik :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja też miałem kilka lat temu Urala. Kupiłem pod Grodnem od pierwszego właściciela. Sprzecik był z 1991 roku. Niestety coś mnie podkusiło i go sprzedałem (a teraz byłby jak znalazł na zimowe Giżycko :) ). Zrobiłem nim chyba z 12 tys km bez większych awarii (raz się ukręcił wał napędowy i głowice trzeba było zergernerować). http://www.bikepics.com/members/pompka/91m63/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Teraz zima i każdy remontuje swoje "miłości".Ja niestety czekam na sprzedaż:buttrock:.Pomóżcie sprzedać!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 hehe' date=' popytam, ale wszyscy teraz chcą kupować ruskie cześci a nie sprzedawać :-D. a jeszcze jak te starsze... mój ural m63 wygląda teraz trochę gorzej ;-). mam plan by go rozebrać co do śrubki i zrobić remont silnika, oraz nową farbę położyć (oraz dokupić do niego parę brakujących orginalnych cześci)... też bedzie piękny :).[/quote'] malowac chcesz a farbe sprzedajesz, plakatowkami maszyne trysniesz...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi