bikers Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 http://www.bikers.pl/aktualnosci,0,81,755,...i_w_paryzu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Szczerze to teraz mnie aż tak nie ciągnie do niby dakaru :banghead: Jak się odbywał w afryce to na relacje czekałem nawet do 2 w nocy a teraz to nawet nie oglądałem połowy wszystkich relacji :( Dakar to ma być Dakar - tylko w afryce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 a Ameryce południowej jest wg mnie trudniejszy, kamienista pustynia to nie piaszczysta pustynia Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgadzam się z Katsumoto, jest znacznie trudniejszy a dodatkowo doszły góry czego nie było w afryce.Jestem ciekaw jak pojadą KTM-y z tymi zwężkami, jeśli Fretigne zaprezentuje równie dobrą formę jak w zeszłym roku to Coma i Despres mogą mieć spory problem w dowiezieniu kolejnego zwycięstwa dla KTM-a.Naturalnie liczę też na dobry występ naszych orłów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A ja po cichu myślę, ze może być miła niespodzianka ze strony Przygońskiego :buttrock: , jak nie będzie żadnych kłopotów tech. W przeciwieństwie do czołówki jego KTM będzie bez zwęzki na króćcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliszczynski Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Prawdziwy Dakar był w Afryce a teraz to jest popierdółka i tyle. Teraz to się może nazywać Rajd Lima Albo Rajd Santiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Prawdziwy Dakar był w Afryce a teraz to jest popierdółka i tyle. Teraz to się może nazywać Rajd Lima Albo Rajd Santiago Prawda. Została tylko nie trafiona nazwa. A organizować moga nawet trip przez polskę. Rajd będzie na pewno ciekwy, ale to już nie jest to samo... Nie ma już legendarnego Dakaru :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) To fakt. W okół Dakaru była jakaś taka otoczka legendy. A teraz to jest tylko produkt "dakaropodobny". Jakiejś wszawej mendzie przeszkadzał i uwalili legendarną imprezę. Edytowane 27 Listopada 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Podobno to wszystko przez zagrożenie terrorystyczne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi