ponczo Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Siema. Jestem w trakcie naprawy derbi sendy właśnie robię sprzęgło i mam pytanie czy koszyk sprzęgłowy może mieć luzy "z góry dziękuje za odpowiedzi" Noto sam odpowiem na to pytanie bo się dowiedziałem koszyk sprzęgłowy nie może mieć luzu u mnie okazało się że nity od koszyka sprzęgłowego dostały w dupe i miały luzy :D " A jednak sam sobie odpowiedziałem :P" Edytowane 21 Listopada 2009 przez ponczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Haha jesteś mądrzejszy niż myślałeś :biggrin: kosz sprzęgłowy nie powinien mieć luzów. Kup nowe nity i zaklep na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 :D i tak nowy koszyk idzie :D mądry to jestem nawet nie wiesz jak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 :D i tak nowy koszyk idzie :D mądry to jestem nawet nie wiesz jak :D Nie wądpie. Ile nowy kosz? Może użwyke poszukaj, warto Ci nowy brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie wądpie. Ile nowy kosz? Może użwyke poszukaj, warto Ci nowy brać? tłok też kupujesz używany albo korbę? :banghead: jak coś robić to raz a porządnie... Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 to nie ważne motor kolegi on ogarnia sobie części koszyk będzie używany tak jak tłok i cylinder w tym moto :D czyli jedna wielka masakra ja to bym sobie nowe założył do mojego dtx :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 tłok też kupujesz używany albo korbę? :banghead: jak coś robić to raz a porządnie... Jeśli byłby w bdb stanie to bym tak zrobił. Nie każdy ma tyle kasy co Ty, aby niepotrzebne rzeczy kupowac nowki funkiel :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 tłok też kupujesz używany albo korbę? :banghead: jak coś robić to raz a porządnie... Ale to jest Derbi. Długo i tak nie polata, nawet na nowych klamotach. :icon_mrgreen: Ja mam luz na koszu w WSK 125 i szukam nowego kosza. Obecnego nie naprawię bo nie wiem gdzie schowałem siekierę. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jeśli byłby w bdb stanie to bym tak zrobił. Nie każdy ma tyle kasy co Ty, aby niepotrzebne rzeczy kupowac nowki funkiel :banghead: nooo,jeśli twoim zdaniem kosz jest niepotrzebną rzeczą to pokłony :notworthy:,to że ja bym wsadził nówkę nie znaczy ze jestem kasiasty :banghead: zwyczajnie chce wiedzieć na czym latam sory za offtop Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 siema jesli to silnik am6 to nowy koszyk kosztuje 1000pln :icon_eek: wiem bo sie pytalem w serwisie yamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 dobra oftop można zamknąć jak ktoś chce wkłada nowy a jak nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 siema jesli to silnik am6 to nowy koszyk kosztuje 1000pln :icon_eek: wiem bo sie pytalem w serwisie yamahy. Korsarz i tak by kupił, przeciesz musi wiedzieć na czym jeździ :clap: Głupota jak h*j. Kup dobrą używke i polata na tym lata :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ja mam luz na koszu w WSK 125 i szukam nowego kosza. Obecnego nie naprawię bo nie wiem gdzie schowałem siekierę. :buttrock: Jakby co to ja mam nówkę(oryginał) sztukę kosz do WSK'i 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi