Skocz do zawartości

KOSZYK SPRZĘGŁOWY

ponczo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Jestem w trakcie naprawy derbi sendy właśnie robię sprzęgło i mam pytanie czy koszyk sprzęgłowy może mieć luzy "z góry dziękuje za odpowiedzi"

Noto sam odpowiem na to pytanie bo się dowiedziałem koszyk sprzęgłowy nie może mieć luzu u mnie okazało się że nity od koszyka sprzęgłowego dostały w dupe i miały luzy :D " A jednak sam sobie odpowiedziałem :P"

Edytowane przez ponczo

Nie wądpie. Ile nowy kosz? Może użwyke poszukaj, warto Ci nowy brać?

tłok też kupujesz używany albo korbę? :banghead: jak coś robić to raz a porządnie...

Par montaignes et par valees

Et par forez longues et lees

Par leus estranges et sauvages

Et passa mainz felonz passages

Et maint peril et maint destroit...

tłok też kupujesz używany albo korbę? :banghead: jak coś robić to raz a porządnie...

Ale to jest Derbi. Długo i tak nie polata, nawet na nowych klamotach. :icon_mrgreen:

Ja mam luz na koszu w WSK 125 i szukam nowego kosza. Obecnego nie naprawię bo nie wiem gdzie schowałem siekierę. :buttrock:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Jeśli byłby w bdb stanie to bym tak zrobił. Nie każdy ma tyle kasy co Ty, aby niepotrzebne rzeczy kupowac nowki funkiel :banghead:

nooo,jeśli twoim zdaniem kosz jest niepotrzebną rzeczą to pokłony :notworthy:,to że ja bym wsadził nówkę nie znaczy ze jestem kasiasty :banghead: zwyczajnie chce wiedzieć na czym latam

sory za offtop

Par montaignes et par valees

Et par forez longues et lees

Par leus estranges et sauvages

Et passa mainz felonz passages

Et maint peril et maint destroit...

siema jesli to silnik am6 to nowy koszyk kosztuje 1000pln :icon_eek: wiem bo sie pytalem w serwisie yamahy.

Korsarz i tak by kupił, przeciesz musi wiedzieć na czym jeździ :clap:

Głupota jak h*j. Kup dobrą używke i polata na tym lata :bigrazz: