Olsen Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 http://www.thaivisa.com/forum/Man-Killed-C...me-t314378.html Bez komentarza. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 driving at speed and arguing with each other Ale jak?? Ja nie moge pogadać przy 60 a nie przy speed'zie - to jakieś naciagane. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Zauważcie że to chyba chiński jednoślad jest. Pewnie coś odpadło podczas jazdy i się rozbili a nie kłótnia. :icon_mrgreen: At speed - pewnie lecieli 50km/h, szatan nie motÓr. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 na zdjęciu widać jakiś skuter z dużymi kołami (?), więc "speed" chyba nie był potężny. poza tym pattaya jest w tajlandii, tam zdaje się nie ma obowiązku jazdy w kasku - wystarczy mocniej łbem puknąć w asfalt... BTW to chyba do humoru lepiej pasuje... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 BTW to chyba do humoru lepiej pasuje... jsz dorzucam tłumaczenie z google tłumacza i możecie temat przenosić :D "Pattaya, 14 listopada [PATTAYA ONE AKTUALNOŚCI]: Late Night w piątek, Policja ppłk Jirasak z Banglamung Komisariatu Policji został wezwany na miejsce śmiertelnych wypadków drogowych do ścisłej Maprachan Reservoir, które doprowadziły do 31 roku życia człowiek traci swoje życie i 39 lat staruszka poniosła poważne obrażenia. . Jednym wypadku pojazd był świadkiem przez członków społeczeństwa, którzy widzieli para na motocyklu jazdy przy prędkości obrotowej i rozprawiali z sobą. Przypuszcza się, że kierowca rowerów, Khun Prayat, stracił panowanie nad rowerem i uderzył w słup przy ulicy. Jego dziewczyna, Khun Gonchawan był rzucili się do szpitala, ale nie nadające się na przesłuchanie w tej chwili. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 I wszystko jasne... Jak sie plecaczek chce klocic, to trzeba go zrzucic. ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 poza tym pattaya jest w tajlandii, tam zdaje się nie ma obowiązku jazdy w kasku Jest, co nie znaczy, że wszyscy się do niego stosują. BTW to chyba do humoru lepiej pasuje... Czy ja wiem? Khun Prayat Khun Prayat można przetłumaczyć jako "pan oszczędny", ale nie będę tego ciągnął, bo nie wypada naigrawać się ze zmarłego. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian123 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 widziałem kiedyś jak ktoś mial na skórze napis: " :jeśli możesz to przeczytać, to znaczy że q**wa spadła" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Moim zdaniem to trochę naciągane, ale kto wie ... rożne rzeczy się na świecie dzieją. Jeśli miałby się kłócić z pasażerką to pewnie nie koleś zagapił i efekty już znamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A moim zdaniem to pewno on coś przeskrobał a na kobietę najlepiej zwalić jak zwykle :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi