oscar Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja sobie lany poniedzialek zrobilem 100km w ulewach. Ale za tydzien trzeba bedzie te galerianki dorwac :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ktoś, gdzieś, dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ktoś, gdzieś, dziś? Ja chetnie. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jutro wieczorem mam trochę czasu. Ktoś chętny? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Tez bym podzidowal w piatkowy wieczór :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Oscar a jutro? No to co Panowie? można by jutro po mistrzowsku proste poszlifować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jutro nie mam zielonego pojecia o ktorej z pracy wyjde i nie wiem jaka bedzie pogoda. Ale jesli tylko te czynniki beda sprzyjaly to jak najbardziej. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To proponuję miejsce wypadowe 2oo. Tylko o której? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To proponuję miejsce wypadowe 2oo. Tylko o której? Wstępnie zaproponowałabym 18 ale to jak komu się widzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Panowie jeśli mnie uwzgledniacie w Piatkowym lataniu to ja jestem wolny dopiero od 20h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Myślę że wstępnie ten przedział czasowy jest dobry. Uściślimy może jutro w ciągu dnia. Pozostaje jeszcze problem rozpoznania się. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jeśli oskar nie posądzi mnie o prawa autorskie,to coś tam się pewnie pokręcę na prostych :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dobra jutro sie zgadamy jak by co to wejde na FM kolo godziny 18 Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 W barze Barka nad zalewem jest zatrzesienie wiejskich galerianek w niedziele - proponuje tam podjechac za tydzien. Dzięki za namiar. :icon_twisted: byłem dziś - familiada :( Czyli co, z obstawą były? Wyciągam damy spod opieki mamy i małolaty spod opieki taty... ♫ Tak mi się przypomniało. Myślę że wstępnie ten przedział czasowy jest dobry. Uściślimy może jutro w ciągu dnia. Pozostaje jeszcze problem rozpoznania się. Ja ostatnio na śmiganie "przyjemnościowe" mam mało czasu (choć w środę się udało), ale wystarczająco najeżdżę się po klientach, tak więc akumulatory mam naładowane. Poznacie mnie po srebrnym X-Maxie i oczojebnej kamizelce. :crossy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jeśli oskar nie posądzi mnie o prawa autorskie,to coś tam się pewnie pokręcę na prostych :) Trzeba walczyc o swoje prawa :P Tym bardziej jak wrzucasz zdjecia z naga piesia, ktore robilem Ci w intymnej sytuacji ;) Patrzylem na prognozy i obawiam sie ze jak polatamy to w deszczu dzisiaj :/ Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi