medyk88 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Moze macie jakies inne, tansze i sprawdzone modele? Moze faktycznie jest tak, ze 95% kaskow jest ok, a akurat, jak pisal Patyk ten nasz jest jakims niewypalem??? jeżdzij wolniej..... chill... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ... i jeździsz za szybko..... No i YUBY nam dojrzewa. nr Musisz wydać tę kasę na porządny kask, albo to olejesz i ................... i tak wydasz kasę na porządny kask, tylko dłużnej będziesz się męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 zreszta stwoja droga dziwie sie... masz R1, chcesz jezdzic szybko .... a na ciuchach oszczedzasz bo masz modeke i kask za 700 zl.. tanszego i lepszego juz chyba nie znajdziesz, no chyba ze zmienisz motocykl.... szybko motocykl nie idzie w parze z oszczednosciami na ubraniach... ja mam agv gp-tech i nawet przy 299 nic mi sie nie rozmazuje. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Jezeli twierdzisz ze kask do glowy przylega ok to zastanow sie na tym czy szyba kasku jest dobrze spasowana, moze sie odksztalcila i ma mikro drgania ktore przy wyzszych predkosciach rozmazuja obraz ? :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale ja nie tracę wzroku powyżej 230 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Jezeli twierdzisz ze kask do glowy przylega ok to zastanow sie na tym czy szyba kasku jest dobrze spasowana, moze sie odksztalcila i ma mikro drgania ktore przy wyzszych predkosciach rozmazuja obraz ? :) a moze wchodzisz juz w predkosc warp4 czy cos? Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patyk Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Widzę że wszyscy przekraczają barierę dźwięku. :bigrazz: Mój Xr-1000 jest głośny, ale przy 280 normalnie się zachowuje. Ja na pewno nie przekraczam żadnej bariery, a dźwięku to już w ogóle :bigrazz: , ale i tak mnie ten AGV wkur... zeby szwy się porozłaziły po miesiącu używania? Nie mam doświadczenia z kaskami (dlatego z reszta myślałem, że kask za 800zł bedzie ok) ale podejrzewam, że tak byc nie powinno jak u mnie. Kupie taki jak ma Yuby i też bedę zajebisty ;) - a tak na serio to sporo pozytywnych rzeczy o Xr-1000 przeczytałem i cena tez jest akceptowalna. Szkoda tylko, że musiałem na swoim błędzie się nauczyć i kilka stów psu w dupę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A mi się nic nie rozmazuje nawet przy 290, a mam tylko HJC Samuraja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A mi się nic nie rozmazuje nawet przy 290, a mam tylko HJC Samuraja :buttrock: Łe tam to jest ch.....j - MY (posiadacze Xr-1000) dopiero przy 291 zamykamy szybkę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 ...MY (posiadacze Xr-1000) dopiero przy 291 zamykamy szybkę Jaką szybkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Łe tam to jest ch.....j - MY (posiadacze Xr-1000) dopiero przy 291 zamykamy szybkę :crossy: To fajnie macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) U mnie kolo jezdzi w kasku AGV GP-TECH CELEBER-8 Valentino Rossi i narzeka ze mu gdzies wieje i po kazdym dluzszym wypadzie napierdzielaja go zatoki. Ja mam teraz osobiscie HJC CL-MAX i przy 290 juz nim troche trzepalo. Moze sie troche rozbil i nie lezy juz jak powinien. Teraz planuje kupic Schuberth C3 lub S1 Pro. Ponoc zajebisty kask a w dodatku cichy. Pzdr Edytowane 14 Listopada 2009 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Ze tak odświeze temat... Muszę powiedzieć, że szybka Puiga zdecydowanie dała rade i jak mowilem, lepiej wydac 200 PLN niz 2000 na kask. Kask niby mam slaby, ale w nawiazaniu do tematu nie jest on przeszkodą :D - sprawdzone na wlasnej skórze!. Bez szyby nie bylo opcji jechac wiecej niz 230, a teraz przy 260 jest spokojnie :). Oczywiscie nie mowie, ze wcale bezpiecznie i , ze nie trzeba jezdzic wolniej ;). Pozdr. P.S. To tak w nawiązaniu do niektórych odpowiedzi.... edit: Jesli chodzi o głośność mojego kasku, to fakt, ze jest głośny, chociaz w takich za 2 kafle nie smigalem, ale i tak chyba trzeba kupic stopery za 2,5 zeby szybko tego smarowania nie przestac slyszec ;). Wychodze z zalozenia, ze jak dobrze przypier.olisz w tym za 2000, to bedzie podobnie, jak w tym za 800, chociaz klocil sie nie bede..... Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wychodze z zalozenia, ze jak dobrze przypier.olisz w tym za 2000, to bedzie podobnie, jak w tym za 800, chociaz klocil sie nie bede..... Jak dobrze przy*ierdolisz to się w kasku schowasz i może być nawet za 15 000. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) U mnie kolo jezdzi w kasku AGV GP-TECH CELEBER-8 Valentino Rossi i narzeka ze mu gdzies wieje i po kazdym dluzszym wypadzie napierdzielaja go zatoki. Ja mam teraz osobiscie HJC CL-MAX i przy 290 juz nim troche trzepalo. Moze sie troche rozbil i nie lezy juz jak powinien. Teraz planuje kupic Schuberth C3 lub S1 Pro. Ponoc zajebisty kask a w dodatku cichy. Pzdr S1 PRO jest faktycznie bardzo cichy - potwierdzam. Trzeba go jednak kupować bardzo ciasnego bo dość mocno się rozłazi po czasie. Pozdrawiam F. Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi