goral Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam . Mam pytanko zwiazane z wymiana tarcz . Moje sa juz dosyc zuzyte . Jest na nich wygrawerowane , ze dopuszczalna grubosc to 4 mm , ktore to wlasnie osiagnely . Wszedzie gdzie szukam ( sklepy internetowe ) podaja , ze grubosc tarcz dedykowanych do sevenki to 4mm ( lucas , ferodo itp ) . Czy to jest normalne - chodzi mi o ta roznice jednego milimetra oryginalne maja 5 mm( nowki ) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ok , jesli nikt nie wie o co chodzi z ta gruboscia to "pal licho " . Podpowiedzcie tylko gdzie mozna kupic , w miare tanio i w miare dobre tarcze ( najlepiej , jakies sklepy netowe ) . Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Możesz poszukać w Larssonie, ewentualnie nawet i zapytać w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Trzeba znać rozstaw śrubi średnicę i jest w czym wybierać: http://moto.allegro.pl/search.php?string=g...d&change_view=1 Tutaj tanio: http://cgi.ebay.pl/front-brake-disc-Honda-...=item2ea7b6dc2f Jeśli producent tarcz wypuszcza grube na 4mm, mogą mieć krótszą żywotność np. do 3,5mm. Z kolei oryginalna tarcza na przód w Suzuki Bandicie miała graniczą grubość 4,5mm. Co kraj, to obyczaj - jak to się mówi. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 rozpaczalbym poszukiwania od zorientowania sie ile kosztuja oryginaly - czasem mozna sie zdziwc 'in plus' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 rozpaczalbym poszukiwania od zorientowania sie ile kosztuja oryginaly - czasem mozna sie zdziwc 'in plus' U dealera Suzuki do Bandita 600 jedna tarcza przednia 1200PLN. Komplet Galferów Wave mamy za 1500PLN. Wątpię, żę u Hondy będzie poniżej 1000PLN Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ok , jesli nikt nie wie o co chodzi z ta gruboscia to "pal licho " . Podpowiedzcie tylko gdzie mozna kupic , w miare tanio i w miare dobre tarcze ( najlepiej , jakies sklepy netowe ) . Pozdro . A po co chcesz kupować dwa komplety tarcz na przednie koło mając jeden motocykl? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A po co chcesz kupować dwa komplety tarcz na przednie koło mając jeden motocykl? Nie no taki " wyrywny " to ja nie jestem , he he he .Chce kupic tylko trzy tarcze , ale najpierw faktycznie musze pomierzyc rozstaw i srednice . Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 http://www.moto-akcesoria.pl/tarcza-hamulc...-st-1100,p,8614 Tam kupiłem do CBF 600, takie same jak w sevence, devilce, CBR1000F, 1. genie ST1100 Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr74 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 kupowałem w Intermotors, tarcza Lucasa, do Sevenki, ale inna niż oryginał, kosztowała 460 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Popsuje Ci humor. Miałem lekko skrzywioną w devilce, w hondzie za nowa krzykneli chyba coś kolo 1100 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi