Whiplash666 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Co o tym sadzicie ?? wrto obejrzec, jest to pierwszy reportaz http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-re...o/27102009-2145 poprostu jak widze takie zeczy to mnie szlak trafia, gosc wyjechal motocykliscie przez co zginelo jego dziecko i jeszcze twierdzi ze wina motocyklisty :eek: Edytowane 28 Października 2009 przez Whiplash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) tyle że motocyklista jechał blisko 120km/h o 70km/h (choć nie jest to potwierdzone bo działania prokuratury czeskiej jak i polskiej pozostawiają wiele do życzenia) za dużo w tym miejscu, wszyscy teraz się rzucą do obrony motocyklisty nie zważając na to że kierowca auta mógł go nie widzieć bo tamten zapier*alał. Teraz to brzmi bardziej sensownie. Edytowane 28 Października 2009 przez kuba3ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Co o tym sadzicie ?? wrto obejrzec, jest to pierwszy reportaz http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-re...o/27102009-2145 poprostu jak widze takie zeczy to mnie szlak trafia, gosc wyjechal motocykliscie przez co zginelo jego dziecko i jeszcze twierdzi ze wina motocyklisty :eek: No widzisz sprawa wyglada tak a nie inaczej sadzac po zdjeciach to moto ruszalo z przejazdu kolejowego, ktory byl po prawej... jaka mogl osiagnac predkosc ?? na maksymalnej pale nie wydaje mi sie zeby to bylo wiecej jak 60-70 (tylko mi sie zdaje). Z zeznan ojca moto trafilo przy 120 i motorniczy sobie potem spokojnie siedzial ?? przydala by sie porzadna rekonstrukcja ze zdjeciami odleglosciami itp bo tak to mozemy sobie gdybac co do predkosci kto ma racje... nie ustawiam sie po zadnej ze stron, ta sprawa sie bedzie bardzo dlugo ciagnac i mysle ze obydwa panstwa beda sie trzymac swojej wersji... jesli ktos znajdzie zdjecia tego skrzyzowania z przyblizonymi odleglosciami byloby fajnie :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No widzisz sprawa wyglada tak a nie inaczej sadzac po zdjeciach to moto ruszalo z przejazdu kolejowego, ktory byl po prawej... jaka mogl osiagnac predkosc ?? na maksymalnej pale nie wydaje mi sie zeby to bylo wiecej jak 60-70 (tylko mi sie zdaje) zwlaszcza ze mnie rozjebala matka dziecka w pewnym momecie mowiaca " no siedzial tam na trawie i nawet nie podszedl przeprosic" :banghead: przy 120 na cyferblacie to by se raczej bestrosko nie siedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 tyle że motocyklista jechał blisko 120km/h o 70km/h (choć nie jest to potwierdzone bo działania prokuratury czeskiej jak i polskiej pozostawiają wiele do życzenia) za dużo w tym miejscu, wszyscy teraz się rzucą do obrony motocyklisty nie zważając na to że kierowca auta mógł go nie widzieć bo tamten zapier*alał. Ja nikogo nie bronie i nikogo nie mam zamiaru oskarżać od tego jest prokuratura która zresztą działa niezbyt udolnie w tym przypadku. Przedstawiasz jakieś teorie na niekorzyść motocyklisty i twierdzisz że nikogo nie oskarżasz? Tekst wybitnie sugerujący :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ok źle sformułowana ta moja wypowiedź;/zaraz poprawie. Bardziej mi chodziło o to że teraz wszyscy rzucą się do obrony motocyklisty tylko dlatego że jest motocyklistą.Prawie za każdym razem właśnie tak jest a pierwszy post założyciela tematu pozwala wnioskować że i w tym przypadku tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ok źle sformułowana ta moja wypowiedź;/zaraz poprawie. Bardziej mi chodziło o to że teraz wszyscy rzucą się do obrony motocyklisty tylko dlatego że jest motocyklistą.Prawie za każdym razem właśnie tak jest a pierwszy post założyciela tematu pozwala wnioskować że i w tym przypadku tak będzie. to sa moje osobiste wnioski i przemyslenia wyciagniete na podstawie faktow w reportazu ;) temat zalozony w tym celu zeby sprawdzic czy mam w glowie dobrze poukladane i potrafie interpretowac fakty :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Będziecie teraz sąd tu uprawiać po tym co w tvi usłyszeliście??? Wszechwiedzący i sprawiedliwi? Pogadajcie lepiej o systemie sądownictwa a nie o czymś o czym nie macie pojęcia. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ten link chyba nie działa. Ma ktoś lepszy? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 link coś nie teges ja tylko przypomnę że na ISDE w kielcach ktmem przywalił w osobówkę to nikt nie przeżył, napewno więcej niż 120 to nie było a motocykl lekki koło 200kg z kierowcą http://www.enduro.pl/foto_enduro/isde2004/isde2004_13.jpg Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 link coś nie teges link poprawiony, cos zmieniali i sie adres tez zmienil jakby dalej tak bylo to szukac odcinka z 27.10.2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simpleride Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 zwlaszcza ze mnie rozjebala matka dziecka w pewnym momecie mowiaca " no siedzial tam na trawie i nawet nie podszedl przeprosic" :banghead: przy 120 na cyferblacie to by se raczej bestrosko nie siedzial To w ogóle dziwna sprawa. Ojciec dziecka twierdzi, że samochód przewrócił się po wypadku, a do tego faktycznie siły trzeba nielichej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 co bedziemy sądzić kto tu winny. ale dziwi mnie jedno dlaczego facet z auta nie dostrzegł motocyklisty, przeca 120 to nie predkosc dzwięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 To w ogóle dziwna sprawa. Ojciec dziecka twierdzi, że samochód przewrócił się po wypadku, a do tego faktycznie siły trzeba nielichej. Kolega z forum twierdzi co innego. Nawet policja i ubezpieczyciel nie twierdzili, że jechał za szybko, a Peugeota 206 przewrócił. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Jedno w tym reportażu nie zostało kompletnie wyjaśnione-kto jechał drogą z pierwszeństwem. W ogóle brak jakichkolwiek konkretów przez kilkanaście minut pierdolenie o niczym. Z tego co ja zrozumiałem to Pug jechał drogą z pierwszeństwem i z boku go motocykl uderzyl. Czy zle mysle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi