jimi11 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A odpowietrzenie baku? po 1km to akurat dystans do wypalenia paliwa z komory plywakowej przy spokojnej jezdzie. Przykrecony kranik, zagiety przewod? Mozliwosci jest troche. Problem z elektryka raczej by okazywal sie przez wyrazne przerywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_NB Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A jak ten bak się odpowietrza ? Przewody w kraniku są ok. Próbowałem też przestawiać kranik... (on, pri i res.) ale to nic nie dawalo...jak juz po wielu probch udalo mi sie odpalic (nie miał 1,2tys. obrotu lecz jakies 600-700) dodalem gazu i zdechl... probowalem nawet na ssaniu odpalic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A ten akumulator wymieniłeś juz? Bo jak nie, to to jest własnie przyczyną. W swojej tez to przerabiałem....wyglada to an gaźnik a okazuje sie ze to aku. Tym bardziej że masz z nim wyraźne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Z odpowietrzeniem - jesli otworzysz bak i poprawi sie - to odpowietrzenie. Wlasnie, jesli wachy nie dostaje to powinien lepiej pracowac na ssaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_NB Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Jeszcze nie... Jak pojechałem do sklepu to zapytali mnie czy mam + z lewej czy prawej str. Ja na to wielkie oczy i tak koniec z zakupem akumulatora... A i jeszcze tsakie pytanie. Czy to muli byc pojemnosc 11A czy może być większy? np 12 lub 14A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Minimalnie wieksza pojemnosc mu nie zaszkodzi, 12 może być. Co to za sklep, jak nie umieli dopasować akumulatora do Twojego moto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Nie kupuj akumulatora o innej pojemności niż zaleca producent. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_NB Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Minimalnie wieksza pojemnosc mu nie zaszkodzi, 12 może być. Co to za sklep, jak nie umieli dopasować akumulatora do Twojego moto..... Asomot Zielona Góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweli Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Fazi przestan odpalac na tych wlaczonych swiatlach w koncu, ciezko je wlaczac i wylaczac? Zrob sobie w swoim GS standardowe regulacje, czyli zawory, synchro i czyszczenie gaznikow, posprawdzaqj filtry, swiece itd... To chyba kazdy powinien z nas robic kupujac moto, sam mialem Gs500 i po tym wszystkim byl jak nowy, bo nie oszczedza sie na takich rzeczach skro mamy na kupno sprzetu, nie bedzioesz mial juz problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ej archeolog, patrz na daty ostatnich postow.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No i dałem się wrobić. Widzę temat o GS500 to wchodzę i czytam od początku, widzę swoje posty po pewnym czasie, spoglądam na daty.... 5 minut życia zmarnowałem czytając stary, odgrzebany temat. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi