pro. Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ja już wcześniej polecałem SM 610 jednak wszechwiedzący KS szybko zgasił zapał. Latałem na tym motorze dużo czasu i jest po prostu cudowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Liczę się z tym że jeśli chodzi o wygodę nie będzie to XX.W dwie osoby to oczywiście głównie jazda miejska po parę kilometrów. DRZ wolę raczej pogrzebać przy silniku przy wersji SM niż dostosowywać do jazdy miejskiej. Mozesz jeszcze poszukac wersji E ktora ktos juz wczesniej zarejestrowal. Sam mam od kilku miesiecy DRZ SM i bardzo lubie ten motocykl. Po przesiadce z duzo mocniejszej maszyny stwierdzisz ze to mul ale to niewazne bo naprawde fajnie lata sie nim po zakretach :) Jezdzi na jednym kolku (niewazne ktorym) wiec nie jest wcale tak zle. Ja w kazdym razie na obecna chwile nie zamierzam marnowac kasy na podnoszenie mocy. Lepiej zdjac wszystko to co niepotrzebnie zwieksza wage (zanim samo odpadnie), przygotowac motocykl na glebowanie (wymaga raczej czasu niz pieniedzy) a nadwyzke kasy przeznaczyc na kolka enduro (bedziesz mial 2 motocykle w jednym), dobre opony i benzyne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Yamaha xtx ... ładnie wygląda, dobrze się prowadzi a części chyba tańsze niż do ktm'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) xtx to takie udawane supermoto. Jest zbyt ciezkie i wielkie i nie daje takiej frajdy. Wiem to po znajomych ktorzy ujezdzaja takie sprzety Edytowane 12 Października 2009 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ja bym brał Husqvarnę SM 610. A ja radzę najpierw poczytać serwisówkę od niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A ja radzę najpierw poczytać serwisówkę od niej. Wlasnie to jest najwieksza bolaczka motocykli wyczynowych. DRZ jest tutaj bezkonkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Wlasnie to jest najwieksza bolaczka motocykli wyczynowych. DRZ jest tutaj bezkonkurencyjna. Wyczynowe to nie jest a serwis zalecają jak co najmniej jak w hard enduro, a pozatym ceny częsci do tego modelu przerażają... o korbowodzie nie wspominam nawet Mowa o husce 610 ;) Edytowane 13 Października 2009 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 a może coś troche starszego ale sprawdzonego i nie tak drogiego w utzrymaniu?? proponuję xr , 2 osoby na jej pokładzie to zerowy problem, kobiety do 60 kg nie czuć na plecach !! Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiksiu Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Oglądałem DRZ400 śmignąłem sobie na nim i bardzo fajny sprzęcik.Ale jednak ciut za słaby. Jednak nastawię się na KTM 640. W związku z tym pytanie czy da się jakoś poznać jaką moc ma moto.Były wersje z 50PS i 55PS. (bo niby w dowodzie jest ale wiadomo że nie zawsze można na tym polegać,szczególnie przy starszych sprzętach) Pierwsze wersje miały czarny silnik to raczej na pewno 50PS.W nowszych silnik był szary czy to 55PS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Oglądałem DRZ400 śmignąłem sobie na nim i bardzo fajny sprzęcik.Ale jednak ciut za słaby. Jednak nastawię się na KTM 640. W związku z tym pytanie czy da się jakoś poznać jaką moc ma moto.Były wersje z 50PS i 55PS. (bo niby w dowodzie jest ale wiadomo że nie zawsze można na tym polegać,szczególnie przy starszych sprzętach) Pierwsze wersje miały czarny silnik to raczej na pewno 50PS.W nowszych silnik był szary czy to 55PS? Nowsze miały 55 km przy 7000 obr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jezeli chcesz jezdzic z plecakiem to odpusc sobie drz huske czy ktm...to są super sprzety ale na jedna osobe. Do podrozowania dobra jest xtx- moze to i udawane supermoto ale wygodne na 2 osoby, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 W związku z tym pytanie czy da się jakoś poznać jaką moc ma moto.Były wersje z 50PS i 55PS. (bo niby w dowodzie jest ale wiadomo że nie zawsze można na tym polegać,szczególnie przy starszych sprzętach) Pierwsze wersje miały czarny silnik to raczej na pewno 50PS.W nowszych silnik był szary czy to 55PS? Najlepszym sposobem na rozpoznanie mocy jest przejażdżka :-). Jeździłem na czterech sztukach z lat 95-98 i każdy dysponował inną mocą a różnice (odczucia) te były naprawdę spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiksiu Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dzięki wszystkim za pomoc. Zdecydowałem że będę szukał ktm 640. Założyłem o tym wątek w dziale ktm jeśli ktoś ma jakieś porady dotyczące KTMa 640 proszę o pisanie w tamtym wątku. Pozdrawiam wszystkich maniaków jednośladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi