włochatyDR Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 To prawda, kupując motocykl enduro niezdawałem sobie sprawy że to AŻ tyle kosztuje. Klocki, oleje, opony, smary, i inne częsci ekspartacyjne, nawet do enduro są to duże koszta, a o crossie nie wspomne. Niestety to drogi sport, trzeba nam było grać na pianinie :biggrin: Kolego, kup motorynke i tyle, remont silnika kosztuje 100zł, nieprzesadzaj, jak niemasz bogatych rodziców to nie będziesz w stanie utrzymać taki motocykl, chyba że zaniedbasz i się rozleci, ale to nie opłacalne. Zastanów się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Ciuchy za 2 koła? Nie no, aż tak źle to nie jest. Buty - 400, spodnie 300, ochraniacze - 350, bluza 120, rękawiczki 100, o kurde, no dobra, rzeczywiście jest drogo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Ciuchy za 2 koła? Nie no, aż tak źle to nie jest. Buty - 400, spodnie 300, ochraniacze - 350, bluza 120, rękawiczki 100, o kurde, no dobra, rzeczywiście jest drogo ;) buzer/zbroja, kask? Ja za kask, buty, rękawiczki, gogle i buzer dałem deczko ponad 1600zł. Do tego jestem amatorem :) Edytowane 9 Października 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Ciuchy za 2 koła? Nie no, aż tak źle to nie jest. Buty - 400, spodnie 300, ochraniacze - 350, bluza 120, rękawiczki 100, o kurde, no dobra, rzeczywiście jest drogo ;) Kask lazer 400zł, Buty Oxtar TCX 1100, Spodnie 370, Bluza 120, buzer 350, nakolanniki 150, rękawice 100, gogle 100zł, w miare średnia półka, do tego jeżdże w szmacianej zbroi i tandetnych nakolannikach. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Kask lazer 400zł, Buty Oxtar TCX 1100, Spodnie 370, Bluza 120, buzer 350, nakolanniki 150, rękawice 100, gogle 100zł, w miare średnia półka, do tego jeżdże w szmacianej zbroi i tandetnych nakolannikach. Buty można dobre wyrwać za 800zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) No ciuchy to podstawa, ale ja jestem pewien ze autor bedzie jezdzil w tigerze, tenisówkach, i w polarze, to mnie po prostu kurwica bierze jak takiego mijam, jednego nawet ostro opierdoliłem (wiek ok. 14, jechał chyba na klr 650 czy czyms takim, nawet kasku nie miał, i jeszcze na moich oczach przy 50 km/h nie wyrobił na zakręcie (który ja biorę luzem przy 100 ) i wleciał w krzaki, lol, nic mu sie nie stało) ja na same ciuchy wydałem w cholerę, buty 800, kask 300, 2x google po 100, buzer 400, ochraniacze 300, koszulka 200, mundur (spodnie) 150, rekawice 150 a i tak jeszcze muszę podokupypywać droga zabawa!! zresztą u mnie to są takie dzieci co na minikrosach jeżdzą w dresach i bez kasków, i twierdzą że są "pro motokros", albo najlepsi to ci co jeżdżą po torze pod prąd <obrazek z avatara> ale to oni w takich klimatach siedzą, że żal Edytowane 13 Października 2009 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Buty można dobre wyrwać za 800zl Buty dobre można wyrwać i za 500zł, z tym że różnica w np Formach, O'nealach jest kolosalna w porównaniu do Alpin, Oxtarów i Sidi. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 widziałem taka mała 'pomaranczke' w akcji i przy dobrych umiejetnosciach kierowcy wiele potrafi zdzialac :) Nie polecam młodemu 80 na duzych kołach bo nie poradzi sobie z tym bo przy wadze moze z 80 kilo i mocy 30/35 koni to naprawde wiele potrafi a chłopak młody nie doswiadczony to zle moze to sie zakonczyc. Uwazam zebys szukał czegos pokroju sx 65 :) lecz w kwocie 2tysiace trudno bedzie dostac ew. kup sobie narazie motorynke naucz sie jezdzic i potem do babci dziadka rodzicow cioci wujka chrzestnego chrzestnej zwroc sie o zafundowanie sprzetu wyczonowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 widziałem taka mała 'pomaranczke' w akcji i przy dobrych umiejetnosciach kierowcy wiele potrafi zdzialac :) Nie polecam młodemu 80 na duzych kołach bo nie poradzi sobie z tym bo przy wadze moze z 80 kilo i mocy 30/35 koni to naprawde wiele potrafi a chłopak młody nie doswiadczony to zle moze to sie zakonczyc. Uwazam zebys szukał czegos pokroju sx 65 :) lecz w kwocie 2tysiace trudno bedzie dostac ew. kup sobie narazie motorynke naucz sie jezdzic i potem do babci dziadka rodzicow cioci wujka chrzestnego chrzestnej zwroc sie o zafundowanie sprzetu wyczonowego. Na większości technicznych torów(bez długich prostych) taka 85 kręci podobne czasy co 125 i 250 :] Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi