Whiplash666 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Mam takie pytanie do ludzi siedzacych w mechanice, i sprzeglach chydraulicznych, przed chwila mylem sobie łancuch i po skonczeniu, odpalilem moto wbilem 1 i zdziwienie :icon_eek: sprzeglo wcisniete a kolo sie kreci i to tak ze go zatrzymac reka sie nie da, jest to normalne zjawisko ?? Moto Aprilia SL 1000 Falco, mam je od ponad roku i nigdy tego nie sprawdzalem jak jesy z tym sprzeglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 to wciśnij hamulec :) to normalne gdy jest nierozgrzany silnik :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 to wciśnij hamulec :) to normalne gdy jest nierozgrzany silnik :P wlasnie tu jest problem silnik mial 80 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 A jakim olejem masz zalany silnik: APRILIA SL 1000 FALCO ZD4PA 15W40 ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 moze klejące sie sprzeglo i tyle. Po wbitym biegu obroty spadają (w momencie gdy motek stoi na kołach)??? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) A jakim olejem masz zalany silnik: APRILIA SL 1000 FALCO ZD4PA 15W40 ? dokladnie mam zalany Agip 15w50 taki jak zaleca serwisowka co do obrotow nie stwierdzilem zeby spadaly, jutro pobawie sie z odpowietrzeniem bo i tak plyn mam juz czarny wiec przy okazji wymienie ( moze to jest tego wina) Edytowane 25 Września 2009 przez Whiplash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Nie brandzluj się z odpowietrzaniem. Takie kręcenie kołem to prawie normalka w motocyklach. Jeśli siedzisz na moto i zapniesz bieg a moto nie odjeżdża (sprzęgło nie ciągnie) ani obroty nie spadają to wszystko jest w normie. W niektórych sprzętach koło delikatnie się kręci nawet gdy jest na luzie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Koło, nawet na luzie kręci sie w wiekszosci motocykli, w sposób jaki opisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 zrobione :) zeczywiscie kolo sie kreci nawet jak jest wcisniete sprzeglo ale nie tak jak to bylo, i przo okazji znikniol problem ze jak mialem za niska temp silnika i wbilem bieg to moto gaslo :banghead: jednak nie bylo moto do konca wysprzeglane na to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi