TYSON Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Bardzo ładna :lalag: Gratulacje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Gratulacje :clap: , sam miałem na nią chrapkę, ale byle do wiosny Chyba będzie Factory :bigrazz: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Yo No w końcu coś ukułeś - szkoda tyleko, że cały zeson ci uciekł. No ale w końcu ile jeszcze sezonów przed Tobą ;-) ps co powiesz na LBN 26 wrz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 No gratulacje. Piękny sprzęcik :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Wywal szybę, załóż fajne klamki, odkręć to badziewie na tablice z tyłu, załóż kominy....i będzie bosko. Kominy By Edzio :biggrin: jest filmik takiej po przerobce kominow, zajebiscie chodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Yo No w końcu coś ukułeś - szkoda tyleko, że cały zeson ci uciekł. No ale w końcu ile jeszcze sezonów przed Tobą ;-) ps co powiesz na LBN 26 wrz?? No w końcu. 26 nie dam rady bo w domu muszę być, zresztą boję się trochę na LBN jechać na seryjnych owiewkach i bez crash padów :bigrazz: poczekam z torem do wiosny, dokupię kilka gadżetów i dopiero. No szyba i kominy leci obowiązkowo. Kominy myślałem coś takiego http://www.af1racing.com/store/Scripts/pro...?idproduct=4721 tylko bez katów, lub http://www.af1racing.com/store/Scripts/pro...?idproduct=4387 Tylko drogo więc jeszcze trochę będę na nie zbierał :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Gratulacje piękna jest. Fajny macie tam cmentarz tzn. parking przed nim. Gość z miotłą to ty? :flesje: ma u mnie piwo. Powiadasz, że średnica 30m jest dobra do zejścia na kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Gratulacje piękna jest. Fajny macie tam cmentarz tzn. parking przed nim. Gość z miotłą to ty? :flesje: ma u mnie piwo. Powiadasz, że średnica 30m jest dobra do zejścia na kolano? Hehe to powiem Danielowi że ma browara :biggrin: Ja to ten na RSV :P 30 m jest wypas, jedzie się 2 coraz szybciej i szybciej i spokojnie się schodzi na kolano, teraz jeździmy tylko po jednym okręgu, wcześniej mieliśmy 2 ale jest budowa obok i składują na placu ziemię wiec jest mniej miejsca i masa syfu więc trzeba ciągle zamiatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) No to ladnie, juz trzy RSV w Zamosciu sa :buttrock: Mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie bedzie czwarta :icon_razz: Gratki, niech dudni :buttrock: Edytowane 26 Września 2009 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi125 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) :clap: :clap: :clap: to mamy kolejną RSV w Zamościu :cool: o ile się nie mylę to widziałem Cie na niej na Partyzantów z tydzień temu. Kupiona w kraju czy przywieziona z zagranicy?:) Edytowane 5 Października 2009 przez obi125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 :clap: gratuluję! wspaniała i przepiękna maszynka, pozazdrościć :icon_twisted: mam nadzieję, że niedługo też uda mi się zakupić włoskie zło :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 :clap: :clap: :clap: to mamy kolejną RSV w Zamościu :cool: o ile się nie mylę to widziałem Cie na niej na Partyzantów z tydzień temu. Kupiona w kraju czy przywieziona z zagranicy?:) Witam, no mogłeś mnie widzieć bo byłem na chacie akurat. Salon Polska, kupiona w sierpniu '08. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptysiornia Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Miało być V2 i jest, miało być włoskie i jest :) właśnie nabyłem RSV 1000 R z 2008 roku jeszcze na gwarancji tym samym kończąc moją przygodę z japońskimi motocyklami i mam zamiar już nigdy do niech nie wracać :icon_razz: ... Witam, Gratuluję motocykla i podejścia do tematu, mam chyba podobne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 teraz pozostaje tylko czekać kiedy wrócisz do yaponii :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Fajny sprzęt,tylko jeszcze jakieś czadowe kominy i będzie bosko :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi