MYCIOR Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 siemano Śledze temat cały czas i musze przyznać ze jestem pod wrazeniem tak szybkiego i do tego pozytywnego zakończenia. Szczerze Si powiem, że myślałem, że będziesz sie huśtał z tym 2 lata na bide. Zreszta chyba 90 % użytkowników tak myślało. Graty i PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a dziadunio jak tam? Jak się zachował po ogłoszeniu wyroku? Bedzie się odwoływał? Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 NAJLEPSZY ADWOKAT W MIEŚCIE ROBI SWOJE :biggrin: SPRAWA WYGRANA, MOTOCYKL ZROBIONY, GOŚĆ MA ODEBRANE KWITY I IDĄC ZA CIOSEM JESZCZE POLICJANTA POSĄDZIŁEM O NIESUMIENNE WYKONANIE CZYNNOŚCI PODCZAS WEZWANIA :buttrock: CZASAMI PRAWO BYWA I PO NASZEJ STRONIE :lalag: :clap: :clap: :clap: gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Dziadek nie będzie się odwoływał. Troche z grubej rury pojechałem z całą sprawa nie żałując kosztów. Szczerze muszę się przyznać, że pomogło mi parę osób ze swoimi kontantami. M.in w tym miejscu wielkie dzięki dla koleżanki IsKry66 za tak sprawne załatwienie sprawy w ubpiezpieczalni. No i prawda jest taka, że w takiej sprawie jak chce się wygrać trzeba iść po kosztach bo z podrzędnym adwokacinom to się ciągnie latami a jak się bierze Terminatora prawa to gość kosi ostro. Coś kosztem czegoś. Ważne, że wygrałem a mało tego złapałem smak na więcej i czekam na następną sprawę odnośnie policjanta. Pozdrawiam wszystkich :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 [...] No i prawda jest taka, że w takiej sprawie jak chce się wygrać trzeba iść po kosztach bo z podrzędnym adwokacinom to się ciągnie latami a jak się bierze Terminatora prawa to gość kosi ostro. Coś kosztem czegoś. [...] No ale chyba należy Ci się zwrot kosztów (jako wygrywającemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobi Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Bardzo mi się podoba zakończenie tej sprawy. Mam nadzieję, że oprócz odszkodowania dostaniesz za to coś dla siebie. Chamstwo i głupote trzeba tępić. Cieszy to, że ktoś w końcu podjął się załatwienia sprawy tak,jak należy. Policjantowi, ktory nawalił, należy się porządna kara. Może w końcu zacznie przykładać się do wypełniania swoich obowiązków ( o ile nadal będzie policjantem ). Temu choremu psychicznie życzę miłego pobytu w zakładzie zamkniętym ( mam nadzieję, że tam trafi ). W państwie prawa nie ma miejsca na taki sytuacje, gdzie człowiek chory psychicznie może niszczyć bezkarnie cudzą własność wedle tylko sobie znanych zasad. Samochód to potężne narzędzie, dostęp do niego jest ograniczony i każdego obowiązują identyczne przepisy. Dobrze wiedzieć, że chociaż w jednym mieście w tym kraju sądy działają prawidłowo. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 E tam prawidlowo, po prostu kolega podszedl do sprawy konkretnie i wynajal porzadnego papuge. Kto wie, jakby sie to skonczylo w innym wypadku. Gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi