Sebastian17GD Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Witam, mam pewien problem z moją Yamaha. Opisze Wam ten problem, być może ktoś z Was bedzie w stanie mi pomoc. Odpalam sobie motor i jadę nią sobie po czym zatrzymuje się daje luz wyłączam zapłon przekrecam kluczyki i przez okolo. 1min motor odpoczywa, po czym gdy chce odpalic wrzucam jedynke i mi gaśnie. Jeszcze mam drugi problem jade sobie daje na 3, 4, 5, po czym motor mi pada gaśnie kompletnie odpalic moge dopiero za ktoryms razem. Proszę o jakąś pomoc. Pozdrawiam ------- Proszę o przekierowanie do odpowiedniego działu. Edytowane 2 Września 2009 przez Sebastian17GD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Do działu Mechanika z tym pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Jaka to jest Yamaha? Ktory rocznik? Opisz blizej problem. To znaczy ze po wbiciu 5ego biegu Ci gasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Jaka to jest Yamaha? Ktory rocznik? Opisz blizej problem. To znaczy ze po wbiciu 5ego biegu Ci gasnie? to cyba SR 125, sprawdz czujnik stopki bocznej Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Na przyszłość opisuj jaśniej problem, także w tytule posta. "problem z Yamahą" to trochę za ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 http://forum.motocyklistow.pl/W-TEMACIE-PO...KLA-t21059.html poczytaj i napisz jeszcze raz o tym problemie. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi