Kalach Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Też dorzucę swoje 3 grosze :bigrazz: Motocykl naprawdę godny polecenia to Honda Shadow. Sam miałem Vt 600, przejechałem nią ponad 40 000 km i absolutnie nie miałem najmniejszych problemów... Faktem jest, że pojemność jest trochę za mała na długie trasy... Poza tym bardzo łatwo się go prowadzi, naprawdę fajny sprzęt :lalag: Jeśli chodzi o kolejny sprzęt, który ciężko będzie zajechać i świetnie się prowadzi (jak na swoje gabaryty), to Valkyrie. Teraz nią śmigam - od stycznia przejechała 25 000 km i nie można złego słowa powiedzieć. :notworthy: Kumpel ma Shadowa c2 750 - 0 jakichkolwiek zastrzeżeń. Tyle mogę powiedzieć z własnych obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja używałem i z całą pewnością moge polecić, jako bezawaryjny i idealny na pierwszy sprzęt Yamahę Drag Star 650. A coś, czego nie używałem, a ma ogromną rzeszę zwolenników, to Yamha Virago 535. Jeśli stan jest ok., to zawsze się sprzeda. Generalnie jednak, tak to zawsze było w moim przypadku, tego typu motocykle kupuję sie z wyglądu. Albo ci się podoba i będzie twój, albo nie i żadne rankingi tego nie zmienią. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ktoś, kto od zawsze marzył o motocyklu i marzenie chce zrealizować kupuje zazwyczaj xv535, vt600, vs600/700/750/800, xvs650, bo jest przekonany, że 40 koni wystarczy do końca życia. Zaobserwowałem to wśród znajomych mojego starszego, dużo takich sprzętów przybyło w tym sezonie w okolicy. Oczywiście, są wyjątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A ja sobie kupiłem na pierwsze moto to co mam bo lubię być inny niż tzw. ogół. Ale to maszyna dla miłośników no i zap***la. A tak poważnie. Najpopularniejsze czopki to Hondy Shadow i Yamahy Virago. W dobrym stanie zawsze się sprzedadzą . :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Potraktujcie temat z przymruzeniem oka :) Chcialem zrobic rozeznanie na temat chopperow i cruiserow, poniewaz nie mam zadnego doswiadczenia w tym klimacie. Troszeczke probuje handlowac motocyklami i dlatego chcialem Was podpytac: -jaki konkretny model jest czesto kupowany przez milosnikow chopperow? 1:18 :) -ktory model slynie z bezawaryjnosci, ekonomii i niezlych osiagow? Harley, najlepiej z lat 80-tych. -do jakiego modelu mozna dostac duzo czesci zamiennych? do Triumpha. -od jakiego modelu zaczynaja milosnicy chopperow? http://www.allegro.pl/item725956523_szok_h...eki_swiatl.html Po prostu chcialem zrobic maly ranking najczesciej kupowanych chopperow. Tanie. Napiszcie kilka przykladow, ktore Waszym zdaniem najlepiej sie sprzedaja i zawsze znajdzie sie na nie potencjalny kupiec. Potencjalny kupiec zawsze znajdzie się na wszystko. Tylko potem kredytu nie dostanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 A ja sobie kupiłem na pierwsze cięższe moto VN800. Praktycznie 0 problemów. Świetnie się prowadzi. Części dostępne bezproblemowo. Mniej popularny niż Shadow czy Virago ale przez to się wyróżnia. Serdecznie polecam. Minusy: łańcuch i troszkę za słabe hamulce (pomagają przewody w oplocie). Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Polecam vs 1400 naprawdę świetny mocny motocykl objedziesz nim większość chopperów. Klasyczna sylwetka sprzed 20 lat nie musi się każdemu podobać, ale moto warte uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 ... tego typu motocykle kupuję sie z wyglądu. ... Właśnie. Ważne, żeby nie miał kółka od roweru z przodu. :icon_twisted: pzdr PS. vn 800 jest ok :icon_biggrin: . A opinii o awaryjności marki radzę nie słuchać. Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Właśnie. Ważne, żeby nie miał kółka od roweru z przodu. Igor, temat jest o choprach, które z założenia mają rowerowe kółko z przodu. Nie myl z krujzerem z kołem od walca z przodu :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Igor, temat jest o choprach, które z założenia mają rowerowe kółko z przodu. Nie myl z krujzerem z kołem od walca z przodu :D z tego co się orientuję autor mówił zarówno o chopperach jak i cruiserach, więc nie rozumiem Twojej dygresyjki Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonVTX Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 rzeczywiście takie motory kupuje się na wygląd (chociaż parametry silnika też mają dla mnie duże znaczenie) - ja na pierwsze moto chciałem kupić Draga 1100, do momentu, kiedy na wsiadłem na hondę VTX - i stało się, zakochałem się od pierwszego "dosiądzenia", no i teraz jeżdżę VTX 1300; piękna maszyna, prowadzi się bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jak na razie to kawa 440ltd.6 miechów ,prawie 13tysiaków i nie zawiodła.Fakt pieszczona i zakład wygrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 rzeczywiście takie motory kupuje się na wygląd (chociaż parametry silnika też mają dla mnie duże znaczenie) - ja na pierwsze moto chciałem kupić Draga 1100, do momentu, kiedy na wsiadłem na hondę VTX - i stało się, zakochałem się od pierwszego "dosiądzenia", no i teraz jeżdżę VTX 1300; piękna maszyna, prowadzi się bajecznie Potwierdzam opinie o Hondzie.Mialem vtx 1300 do polowy tego sezonu-zero problemow.Zreszta znana jest opinia o bezawaryjnosci Hond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekx Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Panowie, a co sądzicie o takim motorze który się nie psuje, wygodnie się nim jeździ no i nam sie podoba... Dyskusja na ten temat chyba zbędna, proszę sobie przypomnieć rubaszny utworek ze szkoły "golono, strzyżono". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Przecież każdy z nas ma właśnie taki motocykl :icon_twisted: . Dyskusja służy wymianie poglądów i jako taka zbędną nie jest. Czytaj dyskusje na forum, może się czegoś ciekawego dowiesz. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi