GRASS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 To "edukacjii,sytuacjii,obiekcjii" mnie szczerze zastanawia... :bigrazz: Nawet pojechałam 2 metry po czym motor sie przewrócił ,kolega ostrzegał ze moze tak byc bo nie utrzymam motoru bo jest za ciezki itp.oczywiście to przewrócenie motorka bolało-na szczęście kolega sie nie wkurzył ze jego maszyna też miała obrażenia :biggrin: Jaki to był motocykl? nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenia Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Szczerze, to Ci nie wierzę, ale że jesteśmy z jednego słusznego miasta, to dam Ci szansę białogłowo. No niestety mimo wszelkich chęci mam na imie Luśka!! To "edukacjii,sytuacjii,obiekcjii" mnie szczerze zastanawia... :bigrazz: Jaki to był motocykl? Na pewno był to motocykl! :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Albo tani motocykl, albo kolega bogaty :P co do sytuacji opisanej samej w sobie podejscie ulicznego wojownika typowe, tylko ze wyszlas z puszki a nie zlazlas z moto, motocyklisci reaguja duzo czesciej niz kierowcy samochodow gdyby gosc obalil sie razem z moto bylo by naprawde kiepsko bo zniszczyla bys mu moto jak i on tobie lustro wiec wykazalibyscie podobnym poziomem. twoje szczescie ze trafilas na faceta ktory urwal Ci lustro(o ile dobrze pamietam) a nie zrobil kuku. rad na przyszlosc mozna dawac wiele ale czy ich usluchasz?? nie wiadomo, zadziala instynkt ktory u kazdego dziala inaczej, ja wychodze z zalorzenia ze na drodze slowa wystarcza, i nie wyciagma lap puki ktos ich do mnie nie wyciagnie. jesli bedziesz jezdzic po ulicach, zobaczysz ile takie glupie sytucje na drodze robia kupy w majtkach(mowie o prowdzeniu , nie o dyskusjach), czesto na swiatlach "mozg wysyla maila do nadciagajacej kupy ze spotkanie jest w spodniach :)" wiem ze jak zwykle napisalem nieskladnie i nie zgrabnie ale moze ktos to rozczyta :P Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Notturno SV Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Jeżeli tak samo jeździsz jak piszesz, to się o Ciebie boję. spoko :) pisze duzo gorzej niz jezdze :) troszke edytowalem mam nadzieje ze jest bardziej czytelne :P Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Notturno SV Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) (...)Oczywiscie wsciekłam się strasznie i dogoniłam go (...) Od niedawna jeździsz po Warszawie, co? ;) go z całej siły popchnełam ,az się mało nie wywalił Raz, że to już chyba pod napaść podpada :P Dwa, że nawet ja, oaza spokoju, zabiłabym kogoś, kto naraziłby moje Maleństwo na wywrotkę. Najpierw myslimy, potem robimy. Tak? włanczał WłĄczał!!!! Heh, jak ja uwielbiam motocyklową hipokryzję :icon_mrgreen: My to mamy prawo podchodzić do puszki, która nam zajechała, pukać w szybkę, opierdzielać za bezmyślne zachowanie, a nawet - jeśli nasza godność została urażona zbyt mocno - spuścić kierowcy samochodu oklep, albo przynajmniej urwać lusterko... :icon_mrgreen: I OK, niech tak będzie. Natomiast jak kierowca puszki zwraca uwagę debilowi na 2oo, to... Proponuję stosować równą k...a miarę do siebie i innych na drodze :icon_twisted: pozdr LYsY Też to zauważyłeś? :icon_mrgreen: Nawet pojechałam 2 metry po czym motor sie przewrócił ,kolega ostrzegał ze moze tak byc bo nie utrzymam motoru bo jest za ciezki Kurczaczki, dawno nie jeździłam, ale z tego co pamiętam, to motocykle tak "same ze się" to się raczej nie wywracają. Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Aśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie :bigrazz: Dzisiaj poświeciłam dzień na edukacjii.Nawet mi sie udało odpalic motor :buttrock: Nawet pojechałam 2 metry po czym motor sie przewrócił ,kolega ostrzegał ze moze tak byc bo nie utrzymam motoru bo jest za ciezki itp.oczywiście to przewrócenie motorka bolało-na szczęście kolega sie nie wkurzył ze jego maszyna też miała obrażenia :biggrin: Mam takie dosyć głupie pewnie dla Was -pytanie :banghead: ,czy można kupić motocykl z automatyczną skrzynią biegów ? Jeeeeeeezu ja bzdury to przynajmniej w tematach bez naliczania postów klepię :bigrazz: btw. Motocykl z zasady jedzie prosto i sam z siebie nie wywraca.... jak mu nie przeszkadzasz.... odnoszę wrażenie, że Ty mu bardzo przeszkadzałaś (albo on Tobie)...... :icon_twisted: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Kati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jeeeeeeezu ja bzdury to przynajmniej w tematach bez naliczania postów klepię :bigrazz: btw. Motocykl z zasady jedzie prosto i sam z siebie nie wywraca.... jak mu nie przeszkadzasz.... odnoszę wrażenie, że Ty mu bardzo przeszkadzałaś (albo on Tobie)...... :icon_twisted: Kati, to jakaś pierdoła pisze albo inny troll, jedzie na kilometr :D Najpierw, że awantura o lusterko i pchanie (Xenia, miło było? :bigrazz: ), a potem durne pytania z d..y o pseudotroleje do moto albo dwukołowy automat, byle naszymi postami się karmić :D nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie :bigrazz: Dzisiaj poświeciłam dzień na edukacjii.Nawet mi sie udało odpalic motor :buttrock: Nawet pojechałam 2 metry po czym motor sie przewrócił ,kolega ostrzegał ze moze tak byc bo nie utrzymam motoru bo jest za ciezki itp.oczywiście to przewrócenie motorka bolało-na szczęście kolega sie nie wkurzył ze jego maszyna też miała obrażenia :biggrin: Mam takie dosyć głupie pewnie dla Was -pytanie :banghead: ,czy można kupić motocykl z automatyczną skrzynią biegów ? ja bym ci motocykla nie dała byś się jeżdzić uczyła to pewne. :eek: kobieto oszczęć chłopaka i jego maszynę( bo swoją drogą gratuluje mu głupoty) i zapisz się na prawo jazdy . :buttrock: na egzaminie automatów nie spotkasz ale to chyba wiesz. Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez manka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGA M. Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 z tego co wiem to chyba skutery mają automatyczną skrzynie to po co robic odrazu prawko na moto sprobowac na skutrze a potem sie zastanowic :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Kati, to jakaś pierdoła pisze albo inny troll, jedzie na kilometr :D Najpierw, że awantura o lusterko i pchanie (Xenia, miło było? :bigrazz: ), a potem durne pytania z d..y o pseudotroleje do moto albo dwukołowy automat, byle naszymi postami się karmić :D Wiem, ale nie mogłam się powstrzymać, poziom głupoty mnie powalił :biggrin: "Powdem istnienia tak wielu głupich ludzi jest fakt, że zabijanie ich jest nielegalne" :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ostre z Was babki nie przebierające w słowach :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ale może Xenia jest bardzo ładna i nie sposób było się na nią wsciekać o jakiś tam rozwalony motocykl ;] Zapisz się lepiej na kurś bo tam przynajmniej za rowalony motocykl nie będą mieli pretensji ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ale może Xenia jest bardzo ładna i nie sposób było się na nią wsciekać o jakiś tam rozwalony motocykl ;] Nic nie jest w stanie powstrzymac wscieklizny za celowo zniszczony motocykl :P. I co że ładna, jak tępa jak krawedzie jej puszki? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nic nie jest w stanie powstrzymac wscieklizny za celowo zniszczony motocykl :P. I co że ładna, jak tępa jak krawedzie jej puszki? :] :clap: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 cytat "gdyby nie internet nie wiedziałbym że na świecie jest tylu idiotów". S. Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi