Michał Opublikowano 28 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2002 hehe, witaj w klubie. Ja kończąc technikum restaurowałem WFMkę i tak już mi zostało. Zapewniam Cię że jeździć na CZ nie jest żadnym wstydem. Badź dumny z Twojego własnoręcznie odremontowanego moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2002 w zeszłym sezonie jeździłem cezetką 350 89rjeździło mi się nawet lepiej niż mz etz 250 chociaż częstto dręczyły ją małe usterki(czasem chodziła na jeden gar czasem na drugi-zdarzało sie że na dwa:-)-na początku-później trochę ją podregulowałem i było ok)była stabilniejsza niż mz i choć cięższ to lepiej też szła w tereniesprzedałem ją za 500złna wiosnę tego roku kupiłem podobną z 88r ale nie chciała palić(z papierami za 120zł)-miała jakieś problemy z prądamiodstawiłem ją na działkę i miałem ją robić po maturze ale w miedzyczasie trafił się klient który chciał ją dla papierów-opchnęłem mu je za 350zł-rozebrał ją trochę i troche mi zostałó-nr rama z silnikiem ale zostawiłem ją na dworze przed altanką i jakiś ..... mi ją rąbnąłzstał mi tylko zbiornik paliwanajśmieszniejsz z całej sytuacji jest to że niedawno znalazłem na działce aku 6V:-)prawdę mówiąc to to moto mogło być całkiem sprawne:-) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość insane Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 Nie jest wstydem jezdzic na jakimkolwiek motocyklu - chyba, ze jest on wlasnorecznie zarżnięty, niezadbany i zapuszczony. Kiedy odrestaurujesz moto, na pewno nie bedziesz sie wstydzil nim jezdzic. Powiem nawet: sa duze szanse, ze polubisz czeske tak bardzo, ze nie bedziesz chcial jej oddac do szkoly. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saghat Opublikowano 7 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2002 ...Powiem nawet: sa duze szanse, ze polubisz czeske tak bardzo, ze nie bedziesz chcial jej oddac do szkoly...Nie ma takiej możliwości, żeby oddać motocykl szkole. To samo jest z restaurowanymi samochodami. No chyba, że jesteś Matką Teresą albo Caritasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chciuk Opublikowano 7 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja jeździłem dwoma ceśkami. Pierwsza '84, oddałem małolatom, druga '87 uczę na niej jeździć moją kobietkę. Swoją drogą jestem z niej bardzo zadowolony(z baby też) hihihihiTą drugą przemalowałem na niebiesko i dodałem gmole to ludzie myśleli że to starsza Honda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 7 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja :-) po zastanowieniu prawdopodbnie na dniach kupie CZ (model bez obrotomierza:-() w dosyć złym stanie i przez zime :-) postaram się ją jak tylko moge odrestaurowac......żeby na wiosne była jak cacko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość insane Opublikowano 8 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 Nie ma takiej możliwości, żeby oddać motocykl szkole. To samo jest z restaurowanymi samochodami. No chyba, że jesteś Matką Teresą albo Caritasem. wiem, ze jak kupmle konczyli technika, to ich prace dyplomowe, bez wyjatku czym byly i ile kosztowaly - zostawaly w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saghat Opublikowano 8 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 Borsukles, a czym dotychczas jeździłeś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 8 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 hmm MZ ts 250.......ale niestety odeszła do młodszego pokolenia nie z mojej winy :-( Motocykl klasy 50 :D póki nie mam prawka.........a teraz nadchodzi czas na CZ :-) bo mam fany pomysł przerobienia jej na street :-) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 Czyżby rodzaj Cafe Racera? Myślę, że sprawdziłby się bardziej niż droga wschodnia (max plastik), napisz więcej - mała szansa, że na podstawie opisu ktoś podp***li Ci pomysł. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 swoją swojego czasu chciałem robić na klasycznego anglika-jak kawasaki w650-szerkie płytkie błotniki w chromie,cienka kanapa z lamówką-to by nieziemsko wyglądało! Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 CZ to wspanialy motocykl, jak kazdy jesli nim jezdzisz, skladasz, dbasz, nie wstydzisz sie go. A ten kto mysli inaczej nie jest motocyklista... Zdjecia CZ 175 Sport '73 - zapraszam na swoja strone www.republika.pl/rapitoteles(slabej jakosci ale moge wyslac mail'em lepszej) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 Obejrzałem stronkę - jesteś naprawdę gość. Trzeba być pozytywnie popieprzonym żeby jechać na taką wyprawę. Przypomniało mi się jak w 1989 pojechaliśmy osiemnastoletnią Dacią do Szwecji zdobywać koło podbiegunowe. Zabrakło nam 300 km... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 Dzieki i wzajemnie :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek W Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 ja jeżdze cz 350 6v już 3 lata poza awariami z mojej winy nic się nie dzieje tylko jeżdze i jeżdze pali mi przy 80 na godzinę w trasie około 4 litrów super sprzęt daje radość i pozwala zaoszczędzić na lepszego sprzęta dziennie robiłem nawet 300 km poza bulem pleców sama radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi