Skocz do zawartości

Śliskość pasów na jezdni ...

dcz333
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na podwójnej potrafi czasem miotnąć, ale jak dla mnie gorsze sa przejścia dla pieszych.

Racja. Przy 200km/h trudno się zdecydować czy jechać między pasami przejścia czy między pieszymi. :biggrin: :buttrock:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Racja. Przy 200km/h trudno się zdecydować czy jechać między pasami przejścia czy między pieszymi. :biggrin: :buttrock:

Bardziej mi chodziło o powerslida na zebrze przy skręcaniu. Przy 200km/h to już jest wszystko jedno czy zebra czy pas, czy babcia na pasach :bigrazz:

Taaa.. zwłaszcza jak HunterM powerslida na niej robi :bigrazz:

Eeetam. Jedna krecha w poprzek nie zaszkodzi zebrze. :biggrin: Gorzej jak babcię trafi, bo wtedy włókna moheru owiną się wokół piasty koła...

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Eeetam. Jedna krecha w poprzek nie zaszkodzi zebrze. :biggrin: Gorzej jak babcię trafi, bo wtedy włókna moheru owiną się wokół piasty koła...

Z mojego doświadczenia wynika, że przejście dla pieszych to ostatnie miejsce do przejścia na drugą stronę ulicy z jakiego korzystają mohery :icon_twisted:

Pomijam tzw. "przejście duchowe" :icon_twisted:

to lec przez jakies wioski albo cos tam non stop sa pasy na winklach albo zaraz za wyjsciem z niego ;/ normalne wrazenia bezcenne jak trzeb 90 letnia babcie omijac bo nie wiedziala ze cos jedzie :)

Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :D

https://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek

Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :)