qurim Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Na podwójnej potrafi czasem miotnąć, ale jak dla mnie gorsze sa przejścia dla pieszych. Racja. Przy 200km/h trudno się zdecydować czy jechać między pasami przejścia czy między pieszymi. :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NED Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jak pasy sa wytarte przez auta,to prawie sam asfalt jest,to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ogólnie Ja widze problem w Zebrze i to na mokro .... a reszta to ....... nawet tego nie widze :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) Zastanawia mnie jedno w takim razie. Jak można się wyj**ać na zebrze?? Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Pojezdzijcie sobie po "asfaltach" np w Czarnogorze - szczegolnie w miastach. Ta nawierzchnia z lekka przypomina lastriko. Strach pomyslec jak tam deszcz popada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 .....albo Chorwacja ..... i nie mówie o Autostradach :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Biedna zebra :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Racja. Przy 200km/h trudno się zdecydować czy jechać między pasami przejścia czy między pieszymi. :biggrin: :buttrock: Bardziej mi chodziło o powerslida na zebrze przy skręcaniu. Przy 200km/h to już jest wszystko jedno czy zebra czy pas, czy babcia na pasach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Biedna zebra :) Taaa.. zwłaszcza jak HunterM powerslida na niej robi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Taaa.. zwłaszcza jak HunterM powerslida na niej robi :bigrazz: Eeetam. Jedna krecha w poprzek nie zaszkodzi zebrze. :biggrin: Gorzej jak babcię trafi, bo wtedy włókna moheru owiną się wokół piasty koła... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Eeetam. Jedna krecha w poprzek nie zaszkodzi zebrze. :biggrin: Gorzej jak babcię trafi, bo wtedy włókna moheru owiną się wokół piasty koła... Z mojego doświadczenia wynika, że przejście dla pieszych to ostatnie miejsce do przejścia na drugą stronę ulicy z jakiego korzystają mohery :icon_twisted: Pomijam tzw. "przejście duchowe" :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Lub uniesienie jak wchodzisz na pasach przy 200 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) zebra? jakoś rzadko spotykam przejścia na zakrętach... bo na prostej powerslide to barszcz! Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 to lec przez jakies wioski albo cos tam non stop sa pasy na winklach albo zaraz za wyjsciem z niego ;/ normalne wrazenia bezcenne jak trzeb 90 letnia babcie omijac bo nie wiedziala ze cos jedzie :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Bystre oko! Zdążyłeś o wiek zapytać jak ją mijałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi