wojteksuw Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 witam mam problem z motorem a mianowicie po przejechaniu 15-20 km silnik gasnie i nie idzie go zapalic. silnik był rozbierany 2 razy zadnych sladów zatarc ani przebarwien na wale ani na wałkach rozrzadu. Moze ktos zna ten temt pomórzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandżo Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opisz dokładniej w jaki sposób gaśnie. Nagle/stopniowo słabnie/............. Gaźniki kiedy robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Obstawiam zbyt bogatą mieszankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 a impulsatory sprawdzałes??? Podobno one mają to do siebie iż jak sie zepsują to na zimnym moto chodza super a po nagrzaniu silnika nagle przestają pracować :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Z zapłonem miałem coś podobnego w HD, jak się nagrzał to zaczynał kichać na jeden garnek aż w końcu padał totalnie. A na zimno wszystko OK. No ale Twój problem to niekoniecznie zapłon. Może być coś z dostawą paliwa, luzy zaworowe itd. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zbyt ogolnie napisales. Jak gasnie? Od razu jakby zaplon padl, czy sie dlawi dlawi i gasnie? Jesli stopniowo to moga byc zawory do regulacji lub gaznik podaje za bogata mieszanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam najprawdopodobniej gazniki do regulacji, zawory regulowane sa hydraulicznie w tym modelu pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Yo! W dwusuwach tak objawialo sie uszkodzenie cewki zaplonowej :]. Na zimnym chulalo, jak sie zagrzel - kaplica. W 4T tez sa cewki zaplonowe... Moze to to? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi