gregor7903 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam wszystkich i zwracam się z pytaniem o namiary na firmę która montuje elektroniczne regulatory napięcia 6V w oryginalne obudowy-chodzi o m-72. Wszystkich którzy z takiej oferty korzystali proszę o opinie i z góry dziekuje Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Kup elektroniczny regler do Jawy 6V f-my Elmet, rozbebesz go i bez problemu wchodzi w obudowę oryginalnego reglera, sam hasam na czymś takim. Musisz tylko zwrócić uwagę na zaizolowanie płytki i i całość dokręć do jakiejś blachy alu. Te reglery trochę się grzeją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja kupilem z firmy Cyklo z warszawy, sa naprawde male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja kupilem z firmy Cyklo z warszawy, sa naprawde male Witam właśnie do tej firmy napisałem ale bez odzewu. Proszę o jakieś opinie na temat tego regulatora, dziękuje Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam właśnie do tej firmy napisałem ale bez odzewu. Proszę o jakieś opinie na temat tego regulatora, dziękuje Grzegorz. Te są niewielkie i podobno niezłe: http://www.lantis.pl/moduly-regulatory-c-288.html Bez problemu zmieści się taki regler w obudowę od regulatora M72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Lepiej jak do Cyklo zadzwonisz, teraz sezon to pewnie maja pelne rece roboty tak wiec moze nie sprawdzaja poczty;) A w ogole jeden z naszych forumowych kolegow, brys wlasnie tam pracuje, napisz moze do niego na PW to ci pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldgrau Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ja też mam regulator z Cyklo. Wysłałem im prądnice do regeneracji i oryginalny regulator. Prądnica po zrobieniu wyglądała jak nowa. Ocynkowany korpus, wyczyszczona, nowe śrubki i ładnie pomalowana opaska na szczotki :wink: Regulator zamontowali mi elektroniczny w oryginalnej puszce. Z zewnątrz nic nie widać. Od tego czasu, czyli około 1,5 roku, nie mam w ogóle kłopotów z prądami. Ładowanie jest zawsze, światełka świecą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwunio Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 San atakuje z kilkoma interesami Cyklo i ruch maja taki ze o grubszej robicie nei ma co marzyc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi