radez9 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 po raz kolejny udowodnił swoją klasę - wygrana endurocross w Las Vegas i to w jakim stylu !!! polecam film a w szczególności końcówkę - takiego finiszu dawno nie widziałem - Taddy wygrał o kilka centymetrów. RESPECT-RESPECT-RESPECT http://shotmakerproductions.com/?p=663&preview=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No kozak znowu wygrał :biggrin: w dodatku jako nieliczny na 2t :clap: widać zmęczenie daje znać o sobie, chyba każdy glebnął ale Taddy szybko sie podnosi patrzcie na 10:48 :notworthy: Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Kubica niech się chowa. Tutaj to nie zależy od motocykla tylko do zawodnika. Teddy go! kubica na czele! (jak odwrócisz tabelę). Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coker Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Świetna jazda i świetne zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 :clap: :buttrock: Go Tadek! Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Koleś wymiata tak od długiego czasu, tylko mało słychac o tym, bo w telewizji o tym nie mowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Świetne zawody i świetny taddy, w końcu z moich stron :icon_razz: A można gdzieś zobaczyć relacje z całych zawodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Koleś wymiata tak od długiego czasu, tylko mało słychac o tym, bo w telewizji o tym nie mowią. ze jest dobry nie zaprzecze ale jest dobry na małych imprezach ciekawe jak by sobie poradził na mistrzostwach świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 PINOKO erzberg ci nic nie mówi? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neken Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 PINOKIO jeździsz na "brudnym" i taki ignorant z Ciebie? :icon_twisted: Poniżej osiągnięcia Tadka z ostatnich 2 lat: 2008r. - Wicemistrz Świata w Halowym Enduro (FIM Indoor Enduro) - Wicemistrz Mistrz The Tough One - Extreme Enduro, Anglia - Mistrz Hell‘s Gate Extreme Enduro - Mistrz Erzbergrodeo 2008 - II V-ce Mistrz Mistrzostw Północnej Ameryki w Endurocross 2009r. - Mistrz The Tough One Enduro Extreme - Wicemistrz Mistrz Świata w Enduro Halowym - Mistrz Hell‘s Gate Extreme Enduro - Mistrz Erzbergrodeo 2009 Przy takich osiągnięciach jest w stanie wygrać zawsze, wszędzie i z każdym! P.S. niesamowity ten wyścig z Las Vegas, takiej walki dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ze jest dobry nie zaprzecze ale jest dobry na małych imprezach ciekawe jak by sobie poradził na mistrzostwach świata człowieku bredzisz !!! Taddy wygrywa lub jest na pudle w najważniejszych ŚWIATOWYCH zawodach enduro/endurocross. Nie oceniaj czegoś o czym nie masz pojęcia !!! BTW- to jest właśnie efekt tego że media kompletnie nic o Taddym nie mówią. Ludzie po prostu nie wiedzą o jego osiągnięciach nic - tak jak nasz kolega, mimo że lata w terenie... :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 PINOKO erzberg ci nic nie mówi? erzberg to nie mistrzostwa świata enduro :icon_rolleyes: PINOKIO jeździsz na "brudnym" i taki ignorant z Ciebie? :icon_twisted: Poniżej osiągnięcia Tadka z ostatnich 2 lat: 2008r. - Wicemistrz Świata w Halowym Enduro (FIM Indoor Enduro) - Wicemistrz Mistrz The Tough One - Extreme Enduro, Anglia - Mistrz Hell‘s Gate Extreme Enduro - Mistrz Erzbergrodeo 2008 - II V-ce Mistrz Mistrzostw Północnej Ameryki w Endurocross 2009r. - Mistrz The Tough One Enduro Extreme - Wicemistrz Mistrz Świata w Enduro Halowym - Mistrz Hell‘s Gate Extreme Enduro - Mistrz Erzbergrodeo 2009 Przy takich osiągnięciach jest w stanie wygrać zawsze, wszędzie i z każdym! P.S. niesamowity ten wyścig z Las Vegas, takiej walki dawno nie widziałem. ja nie podwazam umiejętności Tadka ale rajd enduro to co innego niz takie wyścigi w których bierze udział wcale nie mówie że nie da rady żeby nie było :icon_rolleyes: człowieku bredzisz !!! Taddy wygrywa lub jest na pudle w najważniejszych ŚWIATOWYCH zawodach enduro/endurocross. Nie oceniaj czegoś o czym nie masz pojęcia !!! BTW- to jest właśnie efekt tego że media kompletnie nic o Taddym nie mówią. Ludzie po prostu nie wiedzą o jego osiągnięciach nic - tak jak nasz kolega, mimo że lata w terenie... :( :( :( to może mi pokażesz jaieś wyniki i uświadomisz bo ja nie widziałem go w żadnych klasyfikacjach mistrzostw świata enduro i jeszcze raz powtórze ja nie mówie że tady jest cienki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banghead: PINOKIO jeździsz na "brudnym" i taki ignorant z Ciebie? :icon_twisted: Poniżej osiągnięcia Tadka z ostatnich 2 lat: 2008r. - Wicemistrz Świata w Halowym Enduro (FIM Indoor Enduro) - Wicemistrz Mistrz The Tough One - Extreme Enduro, Anglia - Mistrz Hell‘s Gate Extreme Enduro - Mistrz Erzbergrodeo 2008 - II V-ce Mistrz Mistrzostw Północnej Ameryki w Endurocross 2009r. - Mistrz The Tough One Enduro Extreme - Wicemistrz Mistrz Świata w Enduro Halowym - Mistrz Hell‘s Gate Extreme Enduro - Mistrz Erzbergrodeo 2009 Przy takich osiągnięciach jest w stanie wygrać zawsze, wszędzie i z każdym! P.S. niesamowity ten wyścig z Las Vegas, takiej walki dawno nie widziałem. chodzi mi o taką impreze http://www.ktm.com/Results.6530.0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) erzberg to nie mistrzostwa świata enduro :icon_rolleyes: Ale ścigają sie w nim najlepsi, to o czymś śwadczy. Edytowane 30 Lipca 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ale ścigają sie w nim najlepsi, to o czymś śwadczy. to fakt ale mi chodzi że rajd enduro ma inna specyfike i ciekawe jak by sie tedy sprawdził w tym temacie :buttrock: jednak to 2 dni i troche więcej kilometrów kurcze fajnie by było widzieć jakiegoś polaka w kasyfikacji mistrzostw bo o Obłuckim coś cicho :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Bartek aktualnie zajmuje 3 miejsce w Mistrzostwach Świata więc to bardzo dobra pozycja :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi