Mrówka Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja będę się wybierał albo późnym popołudniem w piątek albo rankiem w sobote ktoś ma podobne plany wszak w grupie raźniej :icon_twisted: Pozatym co tak wszyscy prą w piatek w południe, nie pracujecie :icon_mrgreen: Żeby to w piątek. Już dziś! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ... może wpadne i wróce tego samego dnia :bigrazz: Lepiej nie wpadaj :icon_mrgreen: - po prostu przyjeżdżaj :crossy: Ja melduję się tam już dziś wieczorem :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja dokładam 3 moto z Wa-Wy. Lecimy w sobotę :buttrock: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Jakby co to ja jade w piatek rano - wyjezdzam po 9 z Bemowa - Mrowka jesli nie znajdziesz transportu to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TasmaN Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 I napis na kombinezonie, nie zapomnij :biggrin: O! Czesc osa ;p Rob duuuzo zdjec, se popatrze chociaz :( W nastepnym na pewno nie odpuszcze i jade z Wami :) Cytuj TasmaNOgar205 -> WSK125 -> XJ600S -> GSXF750 -> CBR900RR www.everydaybikerslife.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 O! Czesc osa ;p Rob duuuzo zdjec, se popatrze chociaz :( W nastepnym na pewno nie odpuszcze i jade z Wami :) nie dali mi amaratu co bym nie zgubiła jak zabaluje na ostro :biggrin: a nastepną razą nie odpuścimy ci :biggr :pamiętaj ,że latamy w tygodniu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja niestety nie dam rady podjechac. A zaluje bardzo bo zapowiada sie udany zlocik. Niech fotki wlasnie pocyka to choc oczkami tam bede... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jakby co to ja jade w piatek rano - wyjezdzam po 9 z Bemowa - Mrowka jesli nie znajdziesz transportu to daj znac. Dzięki wielkie, ale już byłam w drodze. Może następnym razem :bigrazz: A w drodze byłam dzięki Kubie, za co mu baaardzo dziękuję. p.s. Było świetnie! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 O! Czesc osa ;p Rob duuuzo zdjec, se popatrze chociaz :( W nastepnym na pewno nie odpuszcze i jade z Wami :) Tasman Jełopie....w następnym roku się spikniemy i polecim :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zlocik był zarąbiaszczy, podobnie jak rok temu, a więc nie jest to przypadek. A powrót został poprzedzony zwiedzeniem bunkrów w Mamerkach. Rok temu był Wilczy Szaniec, a ponieważ nie było czasu na śluzy, to te zostają na za rok :) PS. również dziękuję za towarzystwo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=nQlzAhQGFSs YUBY to TY?? Nie no szacun,tak do Giżycka na piechote :notworthy: :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Tak to Ja, cóż było rewelacyjnie, mimo kompletnego upojenia. [gd gdzie tam upojenie , smigałeś jak świeżaczek :biggrin: ale zabawa rewelacyjna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Yuby pełen szacun za komentarz zaplułem monitor............. :notworthy: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi